FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Probleme pentru Reghecampf » Craiova nu se poate baza pe 3 titulari cu Clinceni

Elvir Koljic are probleme medicale // foto: Imago Images
Elvir Koljic are probleme medicale // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 15:11 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 15:45

Trei dintre titularii obișnuiți de la CSU Craiova, Vladimir Screciu (21 de ani), Antoine Conte (27) și Elvir Koljic (26), nu vor juca în meciul dintre alb-albaștri și Academica Clinceni, programat luni, de la ora 20:30.

Oltenii întâlnesc luni „lanterna roșie” a Ligii 1, pe Academica Clinceni, echipă fără victorie după 11 etape. Laurențiu Reghecampf, antrenorul de la CSU Craiova, va aborda partida fără a se putea baza pe 3 dintre titularii uzuali. Dacă fundașul central Vladimir Screciu este suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, atacantul Elvir Koljic și fundașul dreapta Antoine Conte au probleme medicale.

CSU Craiova, fără 3 titulari cu Academica Clinceni

„După ultimul meci (n.r. - FCU Craiova - CSU Craiova 0-2), Koljic nu s-a putut antrena la 100%, având o problemă de sănătate. Conte la fel, nu și-a revenit după problema la gleznă, dar toți ceilalți jucători, inclusiv cei convocați la echipele naționale, au venit apți de joc, s-au pregătit foarte bine”, a spus Reghecampf într-o conferință de presă.

Cei 3 ar trebui să fie singurii absenți de seama ai Craiovei. Laurențiu Reghecampf a anunțat că va utiliza „cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție” și a subliniat importanța meciului:

„Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție, cu mare seriozitate, indiferent de poziția din clasament a celor din Clinceni. Vom juca la 100%, vom încerca să câștigăm cele 3 puncte. Asta depinde numai de noi, dacă vom intra cu o determinare bună probabil vom avea un meci mai ușor.

Nu mi-e teamă de relaxarea jucătorilor, știu ce pregătim zi de zi la antrenament. Important e ca ei să intre cu o determinare foarte bună, au tot ce e nevoie pentru a câștiga cele 3 puncte. Ne-am pregătit foarte bine în pauza competițională”.

Laurențiu Reghecampf: „Ante Roguljic ne-a plăcut tuturor”

Antrenorul alb-albaștrilor s-a declarat mulțumit de felul în care mijlocașul Ante Roguljic, unul dintre ultimele transferuri ale Craiovei, s-a comportant la antrenamente: „S-a pregătit foarte bine, sper ca în scurt timp să ia parte la meciuri. Vom decide astăzi lotul pentru meciul de mâine. Vă pot spune că s-a antrenat foarte bine, reacția lui a fost una pozitivă, ne-a plăcut tuturor”.

VIDEO. Laurențiu Reghecampf, despre scandalul din avionul naționalei: „Jucătorii au fost amendați” 

Mai multe știri din Liga 1: 

FCSB se revoltă după meciul cu CS Mioveni: „Construim stadioane excepționale și nu le folosim?!”

Comisioane grase la masa credală » Ce sumă trebuie să achite Dinamo impresarilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează