FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Laurențiu Reghecampf, antrenor la Hermannstadt? Ce crede Ion Crăciunescu

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au numeroase afaceri împreună +49   FOTO
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au numeroase afaceri împreună

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 10:10

Vestea că Anamaria Prodan se implică oficial în conducerea celor de la Hermannstadt a produs primele reacții în fotbalul românesc

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (69 de ani) n-a ratat oportunitatea de a vorbi despre acest subiect și a comentat posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei, să preia echipa condusă în prezent de Vasile Miriuță. 

„Reghecampf, Sibiu? Reghecampf ce fel de nume este? De neamț, nu? Acolo sunt foarte mulți sași. De ce nu? Poate că îl atrage pe el acea comunitate. 

Nu cred că Anamaria se duce acolo fără acordul lui. Așa că o speculație poate exista și în acest sens”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

În prezent, Laurențiu Reghecampf e antrenor în Arabia Saudită, la gruparea Al-Wasl, pe care o antrenează din sezonul 2018-2019. În România, Reghe le-a pregătit pe FC Snagov, Gloria Bistrița, FC U Craiova, Concordia Chiajna și FCSB. 

3este locul ocupat de Hermannstadt în play-out. Sezonul trecut, sibienii au terminat pe locul de baraj în Liga 1

+45 FOTO

VIDEO. Anamaria Prodan s-a apucat de TRX in curtea vilei de lux pe care o deține Reghecampf la Dubai

Citește și alte știri despre subiectul „Anamaria Prodan” la Hermannstadt: 

Care e adevărata amploare a investiției familiei Reghecampf la Hermannstadt? Adrian Mutu: „Când au un proiect, îl duc la bun sfârșit”

Rebecca Prodan, fiica cea mare a Anamariei, a devenit numărul 1 la Hermannstadt » Este cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
xqwerty
xqwerty  •  04 Iunie 2020, 11:50
Postat de n_au pe 04 Iunie 2020, 11:22

Se stie deja prima echipa retrogradata: Hermannstadt.

Esti tantalau. Zero sanse. Se aproprie data fecesebelule...va desfiintati

persanu
persanu  •  04 Iunie 2020, 11:26

Ce sa caute la Hermanstadt ? La ce sa se chinuie cand castiga o gramada de bani afara ? Poate sa o cumpere sa investeasca in ea da ,dar sa vina aici in mocirla si miros de transpiratie dupa ce a stat la COSTUM si *** scumpe ... OMG. Sa-l puna pe Alexa , sa stea Reghecampfa cu el in cantonament , poate ca da. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

n_au
n_au  •  04 Iunie 2020, 11:22

Se stie deja prima echipa retrogradata: Hermannstadt.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close