FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Laurenţiu Reghecampf anunţă încă o posibilă plecare de la Steaua: "Am discutat cu Moggi! Vom lua legătura cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 17:29

Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, dezvăluie motivul pentru care Luciano Moggi a venit în România. Italianul este foarte interesat să transfere doi jucători importanţi. 

Este vorba despre Cristi Tănase şi Dorin Rotariu. Pentru primul există un interes concret, însă totul depinde de patronul Stelei, care va anunţa preţul pe care îl doreşte în schimbul mijlocaşului.

"Am avut ocazia de a sta cu Moggi două zile, am discutat mult. Sînt cîteva echipe interesate de Cristi Tănase. Luciano şi soţia mea încearcă să ia legătura cu Gigi Becali şi să obţină preţul corect.

Nu ştiu ce se va întîmpla, dar vă pot spune sigur că există interes. Şi ştiu că e un interes mare şi pentru Dorin Rotariu", a spus Laurenţiu Reghecampf la DolceSport.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (12)
neludum
neludum  •  21 Iunie 2014, 14:28
Postat de templarart pe 20 Iunie 2014, 23:11

Asta cu adevarata nationala a Romaniei e ca aia cu adevarata mama Omida?

Da ,e buna ! Lipsa lui Tanase se va simti cand nu va mai fi !Intr-adevar toti se asteptau la mai mult ,dar la Steaua sunt prea multi buni si erau o echipa,iar la nationala cine mai merge ! I-a terminat PIV6-6 pe toti ,i-a facut fundasi !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Iunie 2014, 04:58

pai, sa plece si asta, si sa mai ia vreo 3 dupa el.

tbone
tbone  •  21 Iunie 2014, 00:28

Tanase? are oferta? sa plece? DOAMNA AJUTA :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează