FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laurențiu Reghecampf, cale liberă spre FCSB? Declarația momentului: „Va veni 100%”

Reghecampf ar putea reveni anul viitor la FCSB
Reghecampf ar putea reveni anul viitor la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2020 20:34 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 20:46

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul lui Al-Wasl, are șanse mari să ajungă la FCSB în vara lui 2021. E opinia lui Narcis Răducan, fostul director sportiv de la clubul lui Gigi Becali. 

  • Totuși, Reghecampf nu ia în calcul să preia FCSB în această vară. Mai are un an de contract cu Al Wasl, o echipă de mijlocul clasamentului în Emirate, iar o reziliere unilaterală l-ar pune în postura de a achita daune.

Fostul oficial al roș-albaștrilor a ajuns la această concluzie după ce Toni Petrea și Thomas Neubert, doi oameni din staff-ul lui Reghecampf, aproape că au bătut palma cu Gigi Becali pentru venirea la FCSB. 

„Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel, dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului. 

Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile”, a declarat Narcis Răducan, la Pro X. 

Petrea și Neubert ar urma să preia FCSB în scurt timp și să pregătească echipa în acest final de play-off, dar și în finala Cupei României. Împreună cu ei va fi și Pintilii, însă cum nu va avea dreptul de a oferi indicații, rolul de A1 îi va reveni lui Petrea. 

2 titluriare Reghecampf în palmares cu FCSB, cucerite în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014

6 trofeea cucerit Reghecampf ca antrenor: două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii cu FCSB + Cupa Ligii și Supercupa cu Al-Wahda

Performanțele lui Reghecampf la FCSB: 

  • A fost primul antrenor, după Cosmin Olăroiu, în sezonul 2006-2007, care a terminat un sezon pe banca roș-albaștrilor - sezonul 2011-2012;
  • Cu el pe bancă, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League). Tot atunci, a fost pentru a doua oară în istoria echipei când revine după ce pierduse în tur la o diferență de două goluri;
  • A fost desemnat antrenorul anului în 2012. În acel sezon, FCSB a câștigat titlul, acumulând 79 de puncte!;
  • A învins deținătoarea Ligii, Chelsea, 1-0 pe Arena Națională;
  • A egalat un record vechi, reușind să câștige titlul cu 5 etape înainte de final. Echipa din 2013 a reușit să egaleze performanțele Stelei lui Ienei din sezoane ''85-'85 și '86-'87, câștigând titlul cu 5 etape înainte de final!;
  • Cu el pe bancă, FCSB a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare;
  • E singurul antrenor din istoria FCSB-ului care a câștigat titlul din primul an atât ca antrenor, cât și ca jucător.

VIDEO. Mesajul clar al lui Reghecampf: „Dacă un antrenor crede că este jignitor ce face Gigi, n-o să poată să lucreze niciodată cu el!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. EXCLUSIV Revoltă de amploare provocată de Mihai Pintilii! Amenințări cu boicotul din cauza ideii lui Gigi Becali

FCSB. Fericit peste măsură, Gigi Becali a sunat un jucător: „Cu tine spulberăm tot!”

Gigi Becali l-a făcut praf în timp ce încerca să-l laude: „E Sergio Ramos, a ajuns piesa numărul unu la Steaua! Vă dați seama unde am ajuns?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
scorillo07
scorillo07  •  10 Iulie 2020, 09:33

Bate departe cu privirea, peste Dunăre, să vadă dacă-l mai caută "prietenii" sârbi !

fibra
fibra  •  10 Iulie 2020, 08:27

Flencariti aiurea.Mai are un an contract pe 3,2 mil Euro.Chiar daca ar veni nu poate face ceva ,echipa spre "meritul patronului" e spre desfiintare.

undergrant
undergrant  •  10 Iulie 2020, 07:22
Postat de Daniel Irimescu pe 10 Iulie 2020, 05:08

Ba iti promit EU ca in vecii vecilor occidentul nu va mai stii de steaua bucuresti !

Bă (așa cum îți place ție să te adresezi), ție nu ți-e deloc jenă că nu știi să scrii corect?!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează