FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf explică de ce a părăsit Steaua: ”Totul se reduce la bani!”

Articol de - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 23:18

Reghecampf explică de ce la doar 39 de ani şi în plină ascensiune a carierei a ales Al Hilal în locul unui club dintr-o ligă tare a Europei.

Olăroiu, Boloni, Zenga, Dan Petrescu, Reghecampf acum şi Piţurcă. Au ales cu toţii să antreneze în zona arabă în loc să aştepte propuneri din campionate europene.

Reghecampf explică detaliat de ce un tehnician care pare promiţător pleacă într-un fotbal mai slab: "M-am gîndit la familia mea. Dincolo de alte ambiţii profesionale, cînd ai de luat o asemenea decizie stai cu ai tăi la masă şi realizezi că totul se reduce, pînă la urmă, la bani. Nu doar bani pentru mine, e vorba şi despre viitorul copiilor, pe care am ocazia să-l asigur".

Reghe, dublu campion cu Steaua, a eliminat-o pe Ajax din Europa League, a bătut-o pe Chelsea şi a participat în grupele Champions League. Dar a ajuns la Al Hilal, din Arabia Saudită, nu în Germania, unde visa să antreneze. Rămîne din Bundesliga, măcar deocamdată, doar cu experienţa de jucător.

Laurenţiu a povestit la DigiSport special cum au decurs tratativele cu o formaţie nemţească: "Am avut discuţii cu Hamburg. Dar m-am gîndit: «De ce să merg acolo? Ce aş putea să realizez la un club care de ani de zile nu trece peste locul 10?». Şi Hamburg e la retrogradare şi e afectată de probleme financiare serioase, deci am ales corect. Ca antrenor, nu ai ce să realizezi la un club mediu din oricare ligă europeană. N-ai cum să faci minuni fără bani de transferuri, fără stabilitate!".

5 milioane de dolari primesc Reghecampf şi staff-ul lui pentru doi ani la Al Hilal, în Arabia Saudită. La Steaua era plătit cu 360.000 de euro anual

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Vreau să continuu la Steaua"
Andrei Prepeliţă a comentat posibila plecare a lui de la Steaua pentru site-ul oficial al formaţiei din Ghencea: "Iubesc acest club şi mă simt foarte fericit la Steaua. Nu s-a pus problema să negociez cu altcineva în ultima vreme, nici din străinătate şi, mai ales, nici din ţară. Pentru mine, Steaua este prima opţiune şi mi-aş dori să continuăm colaborarea şi în anii ce urmează. Dacă nu va fi cazul, voi căuta să semnez cu un club din străinătate, nu se pune problema să merg la vreo echipă din România". În acest sezon al Ligii 1, Prepeliţă a jucat 8 meciuri pentru Steaua şi a reuşit o pasă de gol, fără să înscrie vreodată.

5 lei biletul cu U Cluj
Oficialii echipei din Ghencea vor scoate la vînzare începînd de astăzi biletele pentru partida de duminică cu U Cluj. Casele de bilete ale stadionului Steaua vor fi deschise de la ora 10:00 pînă la ora 19:00, iar în ziua partidei pînă la ora 21:00. Preţurile sînt cuprinse între 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 30 de lei la tribuna 0. În paralel, se vînd tichete şi pentru partidele cu Rio Ave de joi, 23 octombrie, dar şi pentru derby-ul cu Dinamo de vineri, 31 octombrie.

Decizie amînată
Gigi Becali va afla peste o săptămînă dacă va fi eliberat definitiv din închisoare în luna decembrie a acestui an, după ce Curtea de Apel Constanţa a amînat pronunţarea în Dosarul Valiza pentru 24 octombrie. "O sentinţă favorabilă lui Gigi Becali ar recalcula perioada pe care acesta ar trebui să o petreacă în spatele gratiilor, urmînd să rămînă doar sentinţa de trei ani din schimbul de terenuri cu MApN. Faptul că a ispăşit mai mult de jumătate din pedeapsă, dar şi că a avut diferite activităţi îi oferă lui Gigi Becali motive să fie eliberat pînă în preajma Crăciunului", susţin sursele România TV.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (30)
andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 23:27
Postat de ardeleanu132 pe 18 Octombrie 2014, 19:43

Mai campion ii ciobanul decat tine!!! Steaua Buciuresti, WC-ul lui Becali esti!

Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata.

andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 23:27
Postat de ardeleanu132 pe 18 Octombrie 2014, 19:32

M-am gîndit la familia mea. Dincolo de alte ambiţii profesionale, cînd ai de luat o asemenea decizie stai cu ai tăi la masă şi realizezi că totul se reduce, pînă la urmă, la bani. - Laurentiu Reghecampf. Pai, nu era vorba de echipa, culori, club, suporteri si cioban?? Ei bine, nu!!! Si de aceea, Steaua Buciuresti, WC-ul lui Becali esti!

ce zic doctorii ,mai ai scapare ??

idol
idol  •  18 Octombrie 2014, 20:29

te asezi cu familia la masa si te intrebi: noi suntem sclavii banilor ? cum se face ca nu ne putem descurca cu banii castigati intr-un an cati altii intr-o viata?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează