FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf ia cu el la arabi jucători de la Steaua! » Ce fotbalişti a trecut pe listă şi ultimele noutăţi de la echipa din Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 24 mai 2014 18:24

Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal va lăsa urme adînci la Steaua. Antrenorul care a adus în Ghencea două titluri vrea să ia cu el în Arabia Saudită şi jucători ai roş-albaştrilor.
Primul nume vizat de Reghecampf este Mihai Pintilii. Căpitanul Stelei, ajuns la 29 de ani, e dornic să facă pasul către o echipă unde poate fi plătit foarte bine.

Pe lista lui Reghe mai sînt Lukasz Szukala şi Adi Popa, dar din cauza numărului limitat de străini din campionatul Arabiei Saudite nu va putea să-i ia pe amîndoi.

Gazeta Sporturilor de mîine va oferi detaliile plecării lui Reghecampf de la Steaua.

Din ediţia tipărită, disponibilă în zori la chioşcuri, sau din ediţia digitală, poţi afla ce staff şi-a stabilit Reghecampf pentru aventura arabă şi amănunte ale situaţiei actuale din Ghencea.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
tiberiu33
tiberiu33  •  25 Mai 2014, 00:44

Noul antrenor al stelei este Victor Piturca si antrenor secund Piti talent ....ei vor antrena sezonul viitor o echipa de PITIpoance !!!!

costacurta
costacurta  •  25 Mai 2014, 00:29

Dan Petrescu va antrena Steaua

psk
psk  •  24 Mai 2014, 23:50

in felul asta o sa aiba continuitate la PARIURI ...o sa urmarim cu interes partidele cu AL HILAL !!! Ca si la Steaua ....mizati pe SUB 5.5 Schimbari !!! Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc, si oricum drumul Prodancei prin Emirate va fi mai scurt ca de obicei ! Nu va mai fi nevoita sa imparta banii la 10 "carausi" pariori care sa mearga cu pretexte pana in Dubai si sa parieze cate 10.000 $ pe numarul de schimbari ! ....ce frumoooosssss ce frumossssss....sa vedeti acum meciuri trucate !!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează