FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN INSOLVENŢĂ

Laurenţiu Reghecampf le plînge de milă tinerilor talentaţi de la Dinamo: "Doar în meciuri internaţionale pot creşte"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 22 mai 2014 15:25

Laurenţiu Reghecampf a comentat vestea că Dinamo a fost exclusă din Europa League, după ce Ionuţ Negoiţă a decis să bage clubul în insolvenţă. Antrenorul Stelei e convins că cel mai mult vor suferi tinerii din lotul "cîinilor".
"E păcat că Dinamo nu poate să joace în cupele europene. La Dinamo sînt jucători tineri de mare valoare, care pot creşte doar evoluînd în meciuri internaţionale.

Doar aşa pot ajunge la echipe puternice şi la echipa naţională", a declarat Reghecampf.

Dinamo a decis să facă apel la decizia Comisiei condusă de Viorel Duru, aceea de a retrage licenţa de Europa a roş-albilor. Dacă răspunsul va fi negativ, CFR Cluj va participa în Europa League în locul "cîinilor".

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
belamy
belamy  •  23 Mai 2014, 15:01

ipocrit si cabotin....cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. sa inteleg ca stelistii au "crescut" doar in meciurilor internationale ? atunci la ce bun au mai avut nevoie de arbitri si "sateliti" ,pentru a-si asigura 10 puncte avans in tur ? cred ca sunt multi oameni de bun simt si educati intre stelisti pe care-i intreb : cum suportati un manelist si blatist sa va antreneze echipa si sa va mai dea si lectii de morala....?

belamy
belamy  •  23 Mai 2014, 14:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ca bine le zici......altoieste-i pe marlani!

bamse1901
bamse1901  •  23 Mai 2014, 10:46

nu vad de ce se baga asta in seama dar ii dau dreptate

Vezi toate comentariile (73)
Comentează