FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Replica lui Laurențiu Reghecampf, după ce Șumudică a anunțat-o deja pe CFR campioană

Laurențiu Reghecampf (stânga) și Marius Șumudică
Laurențiu Reghecampf (stânga) și Marius Șumudică

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2021 20:20 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:23

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul de la Universitatea Craiova, a avut o reacție în urma afirmațiilor lui Marius Șumudică (50), tehnicianul de la CFR Cluj, care în urmă cu câteva zile s-a declarat sigur de faptul că va câștiga campionatul. 

„CFR ia campionatul și anul ăsta! Și-l vom lua la pas! La pas vom lua acest campionat. O să vedeți. Și dacă vom juca în Conference League, joi și vineri să se uite la televizor când vom întâlni echipe puternice și să aplaude”, a spus Marius Șumudică în urmă cu 3 zile, ironizând echipele din România eliminate timpuriu din Conference League (FCSB, Universitatea Craiova, Sepsi OSK). 

Planul lui Cristiano Ronaldo, dat peste cap de plecarea lui Messi » Dezvăluirile făcute de jurnaliștii de la AS
Transfer
Planul lui Cristiano Ronaldo, dat peste cap de plecarea lui Messi » Dezvăluirile făcute de jurnaliștii de la AS

Laurențiu Reghecampf, replică pentru Marius Șumudică: „Nu are motiv să ne trateze de sus”

A venit replica lui Laurențiu Reghecampf, tehnicianul de la Universitatea Craiova. În conferința de presă premergătoare partidei Craiova - FC Voluntari, de luni, 9 august (21:30), Reghe a spus: 

„Este foarte bine să creadă acest lucru (că vor câștiga campionatul, n.r.), au obiective de îndeplinit. Felicitări celor de la CFR pentru ce au realizat până acum în Cupele Europene, dar nu cred că ăsta e un motiv să trateze de sus celelalte echipe. Lui Șumi nu am ce să îi răspund. Este stilul lui, îl cunoașteți foarte bine. 

Nu pot decât să-l felicit pentru ceea ce face. Până va câștiga campionatul va avea multe meciuri grele, sper să fie și cu noi, și cu celelalte echipe care se vor întâlni”.

Eliminarea cu Laci este o pată neagră pentru clubul nostru. Pe mine mă interesează echipa noastră și cum putem să redresăm ce se întâmplă. 

- Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

Lui Șumudică i-a răspuns și Dinu Todoran, antrenorul de la FCSB: „Marius Șumudică este un antrenor cu experiență, de care fotbalul românesc avea nevoie. A spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Scandal la Chindia - Dinamo! PCH acuză: „E bătaie de joc ce ne-ați făcut, veți plăti!” » Reacția clubului gazdă pentru GSP

Cât costă biletele la derby-ul Rapid - FCSB și programul caselor » Asistența estimată de giuleșteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
suporterucv
suporterucv  •  09 August 2021, 17:33

Sumudica are jucatori, iar Reghe n-are ! De asta va castiga CFR campionatul si a 5-a oara !! Cand n-ai jucatori, poti sa aduci si pe ”Messi” al antrenorilor ....ca tot nimic fac !!

kaloogarele
kaloogarele  •  09 August 2021, 17:12

Cam are dreptate Shmilica. Nu are cine sa se bata cu cefureu' anu' asta

4don
4don  •  09 August 2021, 02:01

Sumudica vorbește ca prostu…nimic nou

Vezi toate comentariile (4)
Comentează