LIGA 1  ·  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf şi-a ales "moştenitorul": pe cine a propus în locul lui pe banca tehnică din Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 11:47

Pe lîngă variantele evidente, precum Olăroiu sau Petrescu, Becali a primit o propunere tocmai din partea "principalului" pe care l-a pierdut. Reghecampf i-a sugerat că o soluţie bună ar reprezenta-o Ionuţ Chirilă!

Acesta e amic cu familia Reghecampf, alături de care îşi petrece vacanţele, şi numirea lui ar fi însemnat ca Reghe şi soţia-impresar să păstreze influenţa în rîndul lotului campioanei, din care deţin sub contracte de reprezentare majoritatea fotbaliştilor.

Gigi a respins oferta Chirilă. Ionuţ a fost demis de la Chiajna după două treimi din etapele sezonului trecut. Concordia se descurcase bine cu el pe bancă, apoi primarul Minea s-a enervat după două eşecuri cu Steaua, 0-4 şi 1-4, şi l-a dat afară.

Chirilă i-a fost antrenor lui Reghecampf la juniorii lui Dinamo, cînd pregătea generaţia "Tararache-Hîldan-Florentin Petre-Cezar Dinu".La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (99)
dogred10  •  26 Mai 2014, 20:05

Chirila chiar e bun antrenor, cu chiajna poate a fost cel mai bun sezon al sau, si este un descoperitor foarte bun de talente, in plus intr-un clasament al turului Chirila cu Chiajna ar fi fost pe locu 2 !!!

mateo_iugulescu  •  26 Mai 2014, 18:10

Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de

endervisa  •  26 Mai 2014, 16:20
Postat de gigi_becali_4 pe 26 Mai 2014, 11:51

Maaaa, tu lucrezi la gsp :) ca numai astia de la gsp scriu de 10 ani : GIGI NU MAI ARE BANI ! GIGI NU MAI PLATESTE SALARIILE LA STEAUA PENTRU CA NU MAI ARE BANI ! GIGI ESTE IN FALIMENT ! Sunteti penibili :) Gigi are bani, Steaua va fi in continuare PRIMA la performantele europene, si in primele 2 la valoarea salariilor...asa ca fortza STEAUA !

Ai dreptate, o sa fie prima la valoarea salariilor, dar nu va vi prima si la plata lor... ;) :))

Vezi toate comentariile (99 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1