FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Laurențiu Reghecampf știe de ce nu avem fotbaliști în marile campionate: „E normal ca ei să îl aleagă pe celălalt”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 18:34

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenor în Emiratele Arabe Unite la Al Wasl, crede că prețurile fotbaliștilor din Liga 1 sunt exagerate. 

Laurențiu Reghecampf are încredere în potențialul fotbaliștilor români, dar a găsit un dezavantaj în calea unor eventuale transferuri către Bundesliga sau către celelalte mari campionate ale Europei. E vorba de prețurile mari fixate de conducătorii din Liga 1.

Reghecampf: „Vom da din nou fotbaliștii importanți”

„Este păcat, eu cred că avem jucători foarte buni, doar că prețurile care se cer pe fotbaliștii români sunt foarte mari în comparație cu cele ale jucătorilor care vin din ligile lor inferioare. E normal, când ai un jucător în pepinieră si unul pe care trebuie să dai 10 milioane și vine din România, îl alegi pe primul. Eu cred că vom da din nou fotbaliști importanți. Au fost rezultatele pe care Mirel le-a avut la tienret, să dea Dumnezeu să califice și echipa mare, apoi vor veni ofertele”, a declarat Laurențiu Reghecampf la TV Telekom Sport. 

De ce nu sunt fotbaliști român în țările arabe

„E foarte greu, în țările arabe se merge foarte mult pe a aduce jucători din Brazilia, din America de Sud. E foarte greu să îi convingi să aduci jucători din Europa. E foarte greu ca antrenor român să aduci un român care să nu confirme. Ies discuții”
- Laurențiu Reghecampf

VIDEO / Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Anamaria Prodan se dă de gol singură în scandalul privind conflictul de interese: „Nu renunțam eu la licență ca să iau Dinamo?”

Gigi Becali a dat toate detaliile despre o posibilă achiziție importantă la FCSB: „Nu îmi place să reîncălzesc ciorba, dar cu el e altă situație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mr.ban
mr.ban  •  05 Iunie 2020, 10:09
Postat de caoradea pe 05 Iunie 2020, 08:32

E vba de valoare, atitudine, profesionaliam, educatie. Cei care vin din ligile infieriore a lor, cum s-a exprimat sotul "impresarei" sunt mai buni la toate capitolele. Punct.

De acord, nu te contrazic. Dar chiar toti de la noi, care pleaca in campionate cat de cat decente, sunt neseriosi, cu atitudini neprofesioniste si cu capul in nori? Chiar toti cum ajung acolo, se transforma in niste copchii necopti la minte, atrasi doar de bunuri materiale, si uita sa joace fotbal? Eu inteleg ca de la noi pleaca multe petarde umflate cu pompa, dar, pe bune, procentul lor chiar e de 100%? Nici macar unul nu e demn sa fie titular incontestabil macar la o echipa de mijlocul clasamentului din Spania, Italia, Anglia etc?

caoradea
caoradea  •  05 Iunie 2020, 08:32

E vba de valoare, atitudine, profesionaliam, educatie. Cei care vin din ligile infieriore a lor, cum s-a exprimat sotul "impresarei" sunt mai buni la toate capitolele. Punct.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează