Comentarii (5)
Kevin Mann  •  30 Iunie 2020, 03:33

Cu ceva timp în urmă cineva apropiat de familie a fost în Las Vegas și a făcut o poză cu câteva prietene românce. Între ele era și Anamaria. —— Acolo între alții am realizat cât de neimportantă arată și este ea. Și că dacă e scoasă din habitatul normal (a.k.a. gesepe) nu este nimic interesant de privit sau invidiat la dânsa. —— Probabil singurul lucru de admirat la Anamaria este determinarea pe care o are ca să reușească în industria fotbalului.

Gabriel Filiorianu  •  29 Iunie 2020, 23:18

Nu cred ca este normal ca aceasta siliconata botoxata sa fie promovata atât!În opinia mea e o mare *** care fara veleitățile de ***, era muritoare de foame.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vlad Hartea  •  29 Iunie 2020, 22:42

Mai terminati odata si nu mai rostogoliti subiectul asta !! Chiar credeti ca in tara asta au innebunit toti in asa fel incat sa se ajunga in situatia in care un personaj indoielnic, precum sotia-impresar, sa ajunga sa conduca fotbalul romanesc ?? Chiar am luat-o razna ?? Individa este libera sa debiteze tot felul de prostii, dar asta nu inseamna ca lucrurile vor sta in felul explicat de ea !! Publicand tot felul de declaratii inepte ii faceti jocul si asa reuseste sa mai apara prin ziare !!

Gluguță Măciucă  •  29 Iunie 2020, 22:07

Cocalari sadea !

Gogu Ionel  •  29 Iunie 2020, 22:02

ha ha ha, astia nu-si cunosc lungul nasului. nonn valoarea asta la sefia frf sau liga????? incredibil unde am ajuns. sa candideze la sefia usa

Comentează