FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI

Vine „sperietoarea” oltenilor! Reghecampf le cere scuze suporterilor: „Venim după o perioadă grea”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 15:44 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 16:10

Înaintea meciului cu Sepsi, adversar în fața căruia Craiova n-a mai câștigat acasă din aprilie 2019, antrenorul Laurențiu Reghecampf le-a cerut scuze fanilor pentru eșecurile cu Farul (0-2) și FCSB (0-3).

Meciul cu Sepsi nu vine în cel mai bun moment pentru Universitatea Craiova. Oltenii au pierdut ultimele două partide, 0-2 cu Farul și 0-3 cu FCSB, iar echipa din Sfântu Gheorghe nu reprezintă în niciun caz un adversar bun pentru refacerea moralului. În ceea ce-i privește pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, este chiar unul horror! Mai ales în Bănie!

7 partide în Bănie, 3 înfrângeri, 4 remize

În duelurile cu Sepsi de pe "Ion Oblemenco", CS Universitatea n-a mai câștigat din 29 aprilie 2019. Așadar, de mai bine de 4 ani! 

De atunci, în șapte partide, șase în campionat și una în Cupa României, are un bilanț dezastruos în fața covăsnenilor: trei înfrângeri, patru remize. Ultimul eșec, un 0-1 înregistrat pe 28 mai, în finalul play-off-ului, gol Marius Ștefănescu, i-a scos definitiv pe juveți din lupta pentru un loc în preliminariile Conference League.

Nici Marijana Kovacevic n-a reușit să-l pună pe picioare pe Baiaram

Mai mult, Laurențiu Reghecampf a anunțat două absențe notabile pentru meciul cu Sepsi,: „Din păcate, am avut mulţi jucători care au fost plecaţi la loturi, avem şi doi absenţi, Zajkov şi Baiaram, care s-au accidentat la echipele naţionale, nu ştim care va fi perioada lor de refacere”. Zajkov s-a accidentat în minutul 76 al meciului din preliminariile CE 2024 susținut cu naționala Macedoniei în Malta (2-0), iar Baiaram la reprezentativa Under 21 a României. 

Decarul lui CSU a acuzat o problemă musculară și a fost trimis chiar la Belgrad, la vraciul Marijana Kovacevic, în speranța că aceasta va reuși să-l pună rapid pe picioare. Fără succes.

Reghe le-a cerut scuze suporterilor pentru eșecurile din precedentele etape: „Venim după o perioadă grea, după meciuri în care nu am avut atitudinea necesară pentru a avea pretenţii să câştigăm puncte, am jucat slab. În numele tuturor, cer scuze fanilor, nu numai celor care au fost la Bucureşti, ci şi celor care au văzut meciul la TV”.

El a făcut apel la susținători să vină în număr cât mai mare la stadion. În acest sens, clubul a anunțat că elevii vor avea intrarea liberă pe "Oblemenco".

Reghecampf: "Câmpanu a decis să plece"

Altfel, antrenorul oltenilor a dezvăluit că plecarea la U Cluj "a fost decizia lui Câmpanu. Era probabil nemulțumit că nu juca". George Câmpanu a fost împrumutat ardelenilor după ce Reghecampf l-a scos din lot înaintea meciului cu FCSB, din Ghencea. Atunci, el a declarat site-ului iamsport.ro că "nu am avut habar de acest împrumut, cred că era programat de ceva timp. Dar, oricum, eu îmi doream să plec ca să joc mai mult". 

2antrenamente pe zi au avut programate oltenii săptămâna trecută. Au rămas la cantonament de dimineața până seara

În ultimul meci din sezonul trecut am avut o evoluţie ruşinoasă. Sepsi ne-a dominat de la un capăt la altul, ne-a învins şi am pierdut cupele europene, aşa că trebuie să ne luăm revanşa. Veţi vedea o altă atitudine
Alexandru Mateiu, mijlocaș CSU Craiova

VIDEO Aurel Beldeanu despre echipele din Craiova: „Ar trebui să se unească. Ar fi mai multă pace”

Topul celor mai valoroși fotbaliști din Superligă în jocul EA Sports FC 24 » Surpriză în frunte: cine i-a egalat pe Mitriță și Coman
EA Sports FC 24
Topul celor mai valoroși fotbaliști din Superligă în jocul EA Sports FC 24 » Surpriză în frunte: cine i-a egalat pe Mitriță și Coman
Cum și-a pedepsit Reghe jucătorii după dezastrul din Ghencea, cu FCSB
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Cum și-a pedepsit Reghe jucătorii după dezastrul din Ghencea, cu FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
dandana
dandana  •  16 Septembrie 2023, 17:56

Batem! Bairam și Markovici nu mai joaca, putem avea șanse. După mine s-a făcut mari greșeli la Craiova cu jucători. Au dat talente afară, dar au ținut preferați lui Rotaru. De asta Craiova este foarte slabă, acești jucători dacă nu joacă trebuie sa fie pedepsiți. Trebuie sa câștigi locul în echipă, nu sa facă Rotaru echipa. Sunt jenanți anul asta, și nu este de vină Reghe. Dacă Rotaru vrea performanțe adu jucători cu talent lui Reghe. Vrei sa fi mediocru rămâi cu Bairam și Markovici preferați tăi. Ba mai mult Fă-i echipa doar cu ei doi, restul dă-i afară ca nu au ce cauta la Craiova. SUNT ȘI E I IRONIC, FRATE AM SUFERIT CA ÎȘI BAGA NASUL ROTARU SA FACĂ EL LEGEA. Lasă profesioniști sa își dacă treaba, bagă-l pe craioveanu acolo unde îi este locul, tu ramai doar patron

catalinut111_2
catalinut111_2  •  15 Septembrie 2023, 21:02

Dacă nici cu Reghechampf (antenor cu doua titluri de campion si cu calificare impotriva lui Ajax,victorie cu Chelsea)...atunci cu ciné?

adidi
adidi  •  15 Septembrie 2023, 20:06

Singura Sperietoare este balonul de fotbal...de asta se sperie jucatori Craiovei in ultimul timp

Vezi toate comentariile (8)
Comentează