FOTBAL  »  Superliga  »  

Nu degeaba i se spunea „Fiara”! Lăcătuș băga spaima în colegii săi + cine era cel mai dur la antrenamente

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 16:02

Laurențiu Roșu (43 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan astăzi la GSP Live și a dezvăluit cum a fost primit în vestiarul Stelei și cine era cel mai dur jucător la antrenamente.

Singurul fotbalist român care a marcat trei goluri în poarta celor de la Real Madrid a debutat la Steaua București la vârsta de doar 18 ani.

Acesta a povestit despre primul său contact cu vestiarul roș-albastru, dar și despre relația cu „Fiara” Marius Lăcătuș.

„La început, nu scoteam un cuvânt. Când am intrat în vestiar mi-a zis magazionerul: «Vezi că locul tău e acolo, lângă geam». Eu stăteam după tablă. Trebuia să mă mișc puțin să văd la tablă.

Eram cel mai mic din vestiar, dar m-au primit foarte bine. Lăcă mă certa și chiar m-am întâlnit cu el după ce m-am lăsat de fotbal și i-am spus: «Lăcă, ce mă mai certai!» și zice: «Și ce, nu ți-a prins bine?»”, a dezvăluit Laurențiu Roșu.

Didi Prodan l-a „călit”

Chiar dacă Marius Lăcătuș stătea cu gura pe colegii săi, altul era cel mai dur la antrenamente. Laurențiu Roșu a mărturisit că fotbalistul care l-a pregătit cu adevărat pentru întâlnirea cu adversarii puternici a fost Daniel Prodan.

„La antrenamente, Didi Prodan era cel mai dur jucător. Mă prindea Didi, mă călca, mă... bine, dar asta m-a înrăit și m-a ajutat, pentru că la antrenamente venea, nu mă lăsa să driblez, intra în mine, mă călca, mă certa, mă înrăia. Mi-a prins bine, pentru că la meciuri te întâlnești cu adversari de genul”, a mai spus Laurențiu Roșu.

 

 

 

 

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Roșu, despre relația dintre Caro Lopez și Adrian Porumboiu: „Mi-a interzis să mai vorbesc cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează