FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 2-3

Lazăr nu crede că Zotta i-a contactat pe vasluieni: "Nu mai sînt astfel de meciuri în România"

Costin Lazăr în tricoul Rapidului
Costin Lazăr în tricoul Rapidului

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2011 13:32

Fostul căpitan al Rapidului, Costin Lazăr, ţine pumnii fostei sale echipe în tentativa acesteia de a cuceri cel de-al patrulea titlu de campioană din istoria clubului.

"Sînt cu ochii pe foştii mei colegi de la Rapid, am văzut ultimul meci, cu FC Vaslui, îmi pare bine că au cîştigat. Nu cred că Zotta i-a contactat pe vasluieni, nu cred că mai sînt meciuri din astea în România.

În fotbalul românesc sînt mai multe scandaluri decît fotbal în ultima perioadă, din ce am văzut. Şi în Grecia sînt oamenii fanatici, dar nu sînt atît de multe scandaluri.

Sper ca Rapid să cîştige al patrulea titlu, mai ales dacă a spus Dan Petrescu că aşa va fi. Nu cred că aşa avea eu vreun merit dacă ar reuşi să ia titlu, dar m-aş bucura foarte tare pentru foştii mei colegi", a spus Costin Lazăr la GSP TV.

Citeşte şi: Lui Costin Lazăr îi e dor de confruntările cu Steaua: "Poate o întîlnim în Europa League"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
unmaker
unmaker  •  23 Decembrie 2011, 18:34

las lazarica, ca nu e cum crezi tu...

criselly99
criselly99  •  23 Decembrie 2011, 18:21
Postat de il_unico_capitano_totti pe 23 Decembrie 2011, 14:45

costine, respect, ai fost constant unul dintre cei mai buni jucatori ai rapidului in ultimii ani. Sanatate tie si familiei, si te mai asteptam in Giulesti!

sau mai bine mai lasa-l acolo...

koky
koky  •  23 Decembrie 2011, 15:44

DACA ERA VORBA DE O ALTA ECHIPA ZICE-AI LA FEL BAI STRAMBULE ? CE VA PUPATI IN MACIUCA UNII PE ALTII ! STII CUM SE NUMESC ASTIA CA VOI ? SA FIE LA VOI ACOLO ! SARBATORI FERICITE ACOLO UNDE ESTI SI CIOCU MIC CA N-AI TREABA CU ROMANIA ACUM !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează