FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lazăr refuză banderola şi îl susţine pe Marcos Antonio » Gest de căpitan

Marcos Antonio a purtat banderola de căpitan la meciul cu Pandurii, din deplasare, cîştigat cu 1-0 de giuleşteni
Marcos Antonio a purtat banderola de căpitan la meciul cu Pandurii, din deplasare, cîştigat cu 1-0 de giuleşteni

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 03 mai 2011 11:39

Lazăr a refuzat banderola şi l-a nominalizat pe Marcos Antonio: "O merită cu prisosinţă!"

Costin Lazăr (30 de ani) a făcut un gest surprinzător înaintea meciului pe care giuleştenii l-au cîştigat la Severin, în faţa celor de la Pandurii, cu 1-0. Pentru a nu mai atrage atenţia fanilor contestatari asupra lui, dar şi din cauză că angajamentul său cu giuleştenii expiră peste mai puţin de o lună, Lazăr i-a cerut lui Marian Rada să-i dea banderola brazilianului Marcos Antonio (28 de ani): "Marcos merită să fie căpitan, e un jucător foarte bun, a avut evoluţii excelente şi ne-a salvat de multe ori. În plus, a lipsit într-un singur meci tot sezonul!". Tehnicianul a fost de acord, iar Antonio a fost pentru prima dată căpitanul giuleştenilor. Înainte, cînd Lazăr nu a fost inclus în lot de Şumudică, banderola a trecut pe la Spadacio, Bozovici sau Pancu.

"Nu e «sifonar»!"
Mai mulţi colegi ai lui Lazăr au confirmat episodul: "Costin vrea doar binele Rapidului. Nu merită tratamentul la care e supus pentru că nu a «lucrat» pe nimeni, nici echipa, nici pe Şumudică, şi nu vrea să facă rău nimănui. Se face prea mare tam-tam pe faptul că «sifonează» şi dă conducerii informaţii din vestiar! Lazăr a trecut printr-o perioadă mai proastă, dar acum trebuie să fim o echipă pînă la final şi să ne calificăm în Europa".

"Marcos e un băiat deosebit, un luptător şi un om de echipă! Merită să fie căpitan şi a fost cu noroc la Severin"
Marian Rada, antrenor Rapid

"Antonio e modelul fotbalistului profesionist! Orice jucător din Liga 1 ar avea ce să înveţe de la el. La ora asta e cel mai bun străin din România"
Marius Şumudică, fost antrenor al Rapidului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cristi.rapid
cristi.rapid  •  03 Mai 2011, 09:24

Sumudica e rapidist mare dar, e un mascarici si un parsiv si jumatate dupa cum mi se pare mie...Sumudica i-a lucrat pe toti din dorinta de as scoate el pielea curata dupa un meci slab al echipei...idolul tribunelor din Giulesti nu isi permitea sa iasa sifonat dupa un meci slab si i-a luat pe rand pe cei care i-au cazut lui cu tronc.Sumudica tata nu ai voie sa fii prea atasat de echipa sau de jucatori fiindca dragostea-i oarba.Cu toate astea echipa trebuie recostruita in totalitate incepand de la Lazar, Spadacio, Olberdam, Grigorie, Grigore, Frunza, Cesinha, Roman, Pancu...promovat tineri de la echipa a doua daca merita...si pe cat posibil...fara brazilieni si portughezi...FZR

Vezi toate comentariile (1)
Comentează