FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lazăr vrea la Rapid: "M-aş întoarce în România, dar doar acolo"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 14:51

Fostul mijlocaş al Rapidului, Costin Lazăr, nu procedează aşa cum au făcut-o mulţi alţi fotbalişti şi recunoaşte că nu a fost un simpatizant al giuleştenilor din copilărie.

"Nu am fost rapidist de mic, nu pot să spun aşa ceva, nu pot să mă bat cu pumnul în piept că sînt rapidist. Poate rapidist nu te naşti, ci devii. Eu am devenit datorită faptului că fost cea mai frumoasă experienţă a mea", a spus Costin Lazăr pentru dolce-sport.ro.

Lazăr şi-ar dori să revină în România, unde spune că nu ar evolua decît în alb şi vişiniu.

"Cu siguranţă m-aş întoarce în fotbalul românesc, dar numai la Rapid. Sigur că mi-e dor de Rapid, e casa mea. În fotbalul românesc, acolo am trăit cele mai frumoase clipe, m-am simţit fotbalist şi mîndru în acelaşi timp că am ajucat la această echipă", a adăugat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
drdrag
drdrag  •  14 Februarie 2013, 10:18

Bravo, te asteptam, cu drag...FZR

dihorul
dihorul  •  13 Februarie 2013, 17:10
Postat de realrapid pe 12 Februarie 2013, 21:09

Te asteptam cu drag . Sper sa umplem stadionul in retur si sa-i incurajam pe acesti minunati rapidisti,Herea,Pancu,Grigore,Grigorie si toti care au ramas...au caracter.

Toti cei care au ramas, cei care vin, cei care ne sunt aproape in aceste momente dificile merita TOT respecul! Asta e Rapidul, traim la limita fiecare clipa in Giulesti, de aci vine si Farmecul Vietii! Hai Rapid!!!

aldan
aldan  •  13 Februarie 2013, 01:22
Postat de aldan pe 13 Februarie 2013, 01:11

Costin, Vasile, si toti rapidistii adevarati, indiferent de cine va fi in fruntea clubului, fiti Lorzi! veniti alaturi acum cand e nevoie mai mult ca oricand de voi, de experienta voastra! Veniti sa jucati cum face Pancone, chiar si (aproape) doar de placere, doar din pasiune pt culori, sau daca vreti, (aproape) doar pentru noi, si veti deveni nemuritori, veti fi eroi!!! jumatatile voastre poate vor ezita (si e de inteles) dar pt urmasi, un gest ca asta chiar lumineaza calea!

...intr-o lume a banului, cu siguranta multora va parea deplasat a spune, emotionat si demn: "servesc... Rapidul!"

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close