FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Lăzărescu: "Eroarea lui Onicaş e impardonabilă, faza e simplă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Fostul vicepreşedinte al CCA, Dan Lăzărescu, consideră că eroarea lui Ioan Onicaş din jocul Steaua - Craiova este impardonabilă şi spune că începutul de campionat consembează un debut dezastruos de stagiune pentru arbitri. Vezi aici golul anulat al Craiovei (video)

"Asistentul îşi caută permanent repere, dar Onicaş era bine poziţionat, nu era la 30-40 de metri de poartă. Linia de 6 metri e cel mai bun indiciu, faza e simplă, fără nici un dubiu. Am avut şi eu o fază clară pe care  am judecat-o greşit, am influenţat soarta unei Supercupe.

Atunci am anulat un gol regulamentar marcat de Claudiu Niculescu în faţa Stelei, iar cînd am văzut reluarea, am fost distrus timp de 3 zile. Nu-mi amintesc nici un campionat să fi început atît de prost ca acesta, trebuie adoptată o poziţie clară", a spus Dan Lăzărescu la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
alexxfloo
alexxfloo  •  02 August 2010, 21:00

Faza e simpla, ca si mama lui, o simpla cva.

antreprenor
antreprenor  •  02 August 2010, 20:39

uiti inca o data stimabile ca suporterii rapidului nu stau in bucati de metal forjate sub forma unei cupe,de catre mine puteti sa luati toti campionatul dinamo steaua cfr chiar si branestiul in acelasi an ar fi si mai bine,sa fiti sanatosi cu metalul in vitrina,atentie sa nu fie facut din plumb ca nu e sanatos cand il pupati sau dormiti cu el,performantele sa vad numai in europa oameni buni,spactacol sa fie si suporteri multi ca metale poti sa-ti cumperi si singur

sundancekid
sundancekid  •  02 August 2010, 20:24

Detin pasaportul britanic dar traiesc in alta parte stai linistit nu te agita ! Nu stau acuma sa intru in amanunte !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează