FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Le-a dat bugetul peste cap! » Tatu cîştigă peste limita de 10.000 de euro pe lună impusă de Becali

Tatu este considerat cel mai slab atacant din Liga 1.
Tatu este considerat cel mai slab atacant din Liga 1.

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 11:04

Tatu cîştigă de două ori mai mulţi bani decît plafonul maxim de 10.000 de euro pe care îl anunţase Becali.

Leandro Tatu şi-a micşorat şansele să mai continue în România şi în sezonul viitor. Brazilianul venit gratis în vara trecută la Steaua va pleca totuşi cu un sfert de milion de euro în buzunar în urma experienţei din Liga 1. Atît cîştigă pentru stagiunea 2011-2012. El s-a ales cu suma asta ajutat fiind de faptul că a semnat cu roş-albaştrii din postura de jucător liber de contract, după ce îi expirase înţelegerea cu Beira Mar.

Nimeni nu e mai slab ca el în România. Fanii s-au săturat de Tatu!

Salariul sud-americanului, dublu decît plafonul anunţat de Becali la un moment dat, plus randamentul slab al lui i-au şubrezit poziţia din lot. "Nu e un marcator!", crede patronul, care se gîndeşte deja să reformeze atacul pentru campionatul următor, cu doi jucători noi. Nici măcar revenirea în conducere a lui Mihai Stoica nu-l ajută prea mult pe Tatu. Suporterii l-au asaltat pe manager cu mesaje pe facebook, în care-i cer ca brazilianul să nu mai joace.

Gigi nu-l vede nici o posibilă afacere în viitor, fiindcă Leandro are deja 29 de ani, deci va fi greu de vîndut pe vreo sumă importantă. Şi pînă acum a fost plătit, în medie, cu cîte 50.000 de euro pentru fiecare gol marcat. Atît înseamnă raportul dintre salariul care i-a revenit brazilianului în cele 9 luni de cînd e în România şi numărul golurilor date de el, patru în toate competiţiile.

Nu e mulţumit nici de restul
În afara constatării că Tatu, care a dat doar două goluri în campionat, "nu e un marcator", Becali e gata să-i dea afară şi pe ceilalţi atacaţi din lot. Le-a retras creditul fraţilor Costea şi nu-l mai crede nici pe golgeterul Rusescu: "Mi-am dat seama că nu pot să mă bazez nici pe el!".

8 luni au trecut de la ultimul gol pe care l-a reuşit Tatu în roşu şi albastru, un interval de timp în care toţi colegii lui atacanţi au marcat măcar cîte un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
stancuvlad
stancuvlad  •  03 Aprilie 2012, 13:28
Postat de juv3ntin pe 03 Aprilie 2012, 13:08

e uimitoare campania asta impotriva lui Tatu. ..In fiecare zi cate un articol cu " de ce nu e tatu jucator.." lasa-ti ma baiatu in pace, ce drq va facut? nu inteleg campania asta de nicio culoare, dar e clar ca e gandita...

ce nu intelegi...ciobanul s-a saturat de el si isi trimite slugile la "atac" doar nu o recunoaste ca e vina lui....el intotdeauna trebuie sa dea vina pe un jucator sau antrenor....pentru ca inca se mai gasesc mult prea multi prosti care sa il creada....

valah.stelist
valah.stelist  •  03 Aprilie 2012, 13:28
Postat de just.samba pe 03 Aprilie 2012, 12:28

Din pacate ai dreptate, va fi greu de scapat de el, pentru ca si-a adus toata satra in club, practic in toate posturile are oameni din familie sau slugi. Cat despre partea legala, in mod normal, intr-o tara civilizata Ciobanul trebuia sa dea alte explicatii ...despre cum si-a facut averea , avere ce a crescut mai ceva ca aluatul....el fiind 0 ca om de afaceri.

Lasa dosarul asta ca este încă pe fond, mai urmeaza apelul si recursul, insa am vazut cu ochii mei la Inalta Curte de Justitie doasarul schimbul de terenuri Babiuc Becali, acolo e mai probabil sa fie condamnat definitiv si sa scapam de acest golan care ne-a distrus clubul pe care il iubim cu totii de atatea decenii.

orizont
orizont  •  03 Aprilie 2012, 13:21

Mda. Se vede ca e o campanie impotriva lui Tatu. De ce? Ca asa a cerut sefu, impresarul Becali. Din cauza lui Tatu nu mai are loc Costea al carui impresar e Becali. Pe Costea s-a dat o gramada de bani si nu numai ca nu a facut nimic, dar cand joaca pierde toate mingiile. De asta de ce nu se mai scrie nimic? De fapt nu stiu de ce e Costea vazut mare jucator? Hmmm.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează