FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Le-a fost frică de blat? ”Câinii” și-au anulat amicalul cu Karmiotissa :) » Care ar fi motivul oficial

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 10:47

Dinamo avea programat ieri, de la ora 11:00, ultimul amical de la Limassol, dar partida s-a anulat în ultimul moment.

Motivul oficial este terenul impracticabil, dar sursele GSP susțin că, de fapt, "câinii roșii" s-au speriat că ar putea fi implicați într-un blat, având în vedere că echipa cipriotă îl are în componență pe atacantul Savvos Kyprou.

Fotbalistul este fix personajul dubios care a coborât din tribune la meciul suspect Aris Limassol - Dinamo 0-5 și s-a dus să vorbească cu antrenorul de portari de la Aris înainte ca echipa cipriotă să încaseze patru goluri de la "câini".

Contactat de GSP.ro, directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a expus motivul oficial: "Arbitrii nu au dat drumul la joc. Am ajuns la teren, echipați de meci, dar nu ne-au lăsat să jucăm. Terenul era impracticabil și pentru siguranța jucătorilor arbitrii nu au dat drumul la joc".

Această decizie a clubului bucureștean vine după dezvăluirile Gazetei Sporturilor despre amicalul Aris Limassol - Dinamo, suspectat de blat.

3 amicale
a jucat Dinamo în cantonamentul de iarnă din Cipru, toate victorii

Se întorc acasă

Dinamoviștii termină azi cantonamentul din Limassol și se întorc în România la ora 14:15. Până la startul Ligii 1, ei vor continua pregătirea la baza de la Săftica.

La Limassol, Dinamo a înregistrat victorii pe linie în toate partidele de verificare. 5-0 cu Aris Limassol, meci suspectat de blat, 3-2 cu Austria Viena și 1-0 cu Termalica.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
roadghost
roadghost  •  26 Ianuarie 2018, 14:50

Da, mai gsp-istilor, oricat de ciudat vi se pare voua, a te feri de un potential blat sau meci suspect e un semn de normalitate...dar de *** ce mai stiti?? Se fereste de omenii??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

salatini
salatini  •  26 Ianuarie 2018, 12:44
Postat de cpt.ahab pe 26 Ianuarie 2018, 12:08

"Sursele gazetei" au mers la stadion? Au vazut terenul? Sau sunt in Dristor si fac "reportaje" in timp ce inghit saorma si kebab?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  26 Ianuarie 2018, 12:25

Sursele, e de fapt colaboratorul fakenewsgsp.ro V Vranceanu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează