FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Le e greu acasă! CFR Cluj are o singură victorie cu FCSB pe teren propriu în ultimele 11 meciuri

De la ultimul succes de acasă al CFR-ului, Varela şi Râpă au dispărut de la FCSB
De la ultimul succes de acasă al CFR-ului, Varela şi Râpă au dispărut de la FCSB

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 00:00

CFR Cluj are o singură victorie pe teren propriu în faţa roş-albaştrilor în precedentele 11 confruntări.

"Am ajuns în play-off, iar pentru noi acest lucru este un bonus. Dar chiar și așa vreau să o bat pe Steaua luni seară, să relansez campionatul. Dacă vom pierde acest meci, e clar că s-a terminat sezonul, iar Steaua ia un avans important în lupta pentru titlu" este declarația făcută de Vasile Miriuță prin care încearcă să-i motiveze pe elevii săi înaintea meciului cu FCSB.

Doar că statistica nu e deloc de partea clujenilor, aceștia având o singură victorie pe teren propriu în fața vicecampioanei în toate meciurile jucate până acum! Au existat 11 confruntări între cele două echipe, iar FCSB-ul și-a trecut în palmares patru victorii, în rest s-au mai contabilizat șase rezultate de egalitate.

La meciul din octombrie 2015, clujenii au câștigat 2-0 în Gruia prin reușitele lui Bruno și Păun. "Ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci, dar eu cred că Steaua e deja campioană. Obiectivul echipei noastre a fost deja realizat, suntem în play-off, mai multe nu putem să facem. Jucăm pentru palmares", recunoaște Mureșan.

Interesant că doar două partide din cele 45 de jocuri s-au terminat fără gol, ambele la Cluj, ultima dată pe 28 aprilie 2013. Mai mult, meciul de luni seară dintre CFR Cluj și FCSB e unul al celor mai bune echipe din prima ligă din punctul de vedere al cifrelor.

Clujenii au avut cel mai bun atac din sezonul regulat, cu 42 de goluri marcate, în timp ce echipa lui Reghe are cele mai puţine goluri încasate în cele 26 de etape scurse, doar 22.

5 COTE PENTRU CFR - FCSB:

  • FCSB câștigă la o diferență de două goluri: 7,50
  • Harlem Gnohere marchează: 3,05
  • Ciprian Deac va primi cartonaș galben: 2,50
  • Penalty și cartonaș roșu în meci: 3,60
  • CFR Cluj câștigă la o diferență de un gol: 4,45

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Aprilie 2017, 11:09

Martine, scrii mult si inutil. Pe scurt: dupa 11 vine 12...

martinpen
martinpen  •  15 Aprilie 2017, 09:52

Si uite cum incepe sa se scze victoria fcsb de maine... Usor, usor, mai o statistica pe genunchi, cu rezultate dupa cum convin, se induce in mintea cititorilor faptul ca fcsb va castiga... Nu-i nimic, sa castige, dar eu am pus 3000 euro pe victoria fcsb... Nu se pue problema daca e sigur, e mai mult ca sigur. Deac e cu contractul in buzunar, dar cei de la CFR se bucura pentru banii care vin pe el la timp... CFR nu are sanse la campionat, dar daca cineva vrea 3 puncte cu ei are doua posibilitati : ori platiti, ori ne bateti pe teren... Si fcsb nu ii bate pe teren niciodata pe cfr.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează