Comentarii (7)
bamse1901
bamse1901  •  27 Octombrie 2009, 12:06

nu e bun ca 2-3 jucatori alearga si aia ar trebui sa primeasca banii si apoi poate se vor da si aia pe brazda.care isi da sufletul pe teren merita, ceilalti la jumate cu contractele si fara prime.

ceasornicarul
ceasornicarul  •  27 Octombrie 2009, 09:34

Sunt plictisit de atatea amenintari, pana maine uita Borcea ce a spus si iar ii umple de bani. AFARA TOTI ACTIONARII

 •  27 Octombrie 2009, 09:24

Doamneeeeeeee, mare e gradina TA Doamne!!! Auzi la el, a OBOSIT! Fu/tu-ti mo/rtii ma/tii de ca/cat cu ochi ce esti, pleaca de la Dinamo panaramo, pleaca cat mai ai timp nenorocitule!

 •  27 Octombrie 2009, 08:56

jucatorii sunt ca si impresarii lor, iar acestia - ca si prietenii lor, actionarii. cu totii sunt smecheri. de aceea nici nu mai pot fi vanduti in afara, fiind refuzati si de cluburile arabe, si de terek grozni. dar ei pot aduce, in continuare, bani: prin folosirea lor in pariuri!!! atentie, ca asta urmeaza!!!

 •  27 Octombrie 2009, 08:16

Domnule Cornel Dinu noaptea dupa care speram sa se indrepte lucrurile la Dinamo, se pare ca e vesnica .Fara suparate la echipa asta de ani buni cine vine si A1 cere rabdare pentru ca sunt multe de indreptat.Atunci toata vina o poarta conducerea executiva pentru ca nu gaseste antrenorul potrivit in tot acest timp - mult prea lung. Ca la romani " mortul e de vine" Propun ca, contractul cu antrenorul sa se numeasca Contractul mortului- sa nu i-se poata imputa mai tarziu ce afacut rau in v

 •  27 Octombrie 2009, 07:28

"Într-o zi normală, pe care n-am mai avut-o de mult, trebuia să batem lejer Bistriţa..." . Fraza asta demonstreaza grave carente de logica .Normalitatea presupune constanta ,iar atunci cind ai o evolutie constant slaba si foarte slaba ,"normal" inseamna "submediocru" .Asadar ,fraza ar fi trebuit sa sune astfel : "Fiind o zi normala ca toate zilele ,sa spunem multumesc ca nu am primit patru goluri... "

 •  27 Octombrie 2009, 02:22

Nu mi se pare o solutie pe termen mediu. Le poti cere fotbalistilor implicare, atitudine, determinare, etc, dar victoriile in fotbal mai depind si de arbitri, si de adversari. Cred ca o un obiectiv de genul locurile 1-3 la finalul turului, la o diferenta de 3-4 puncte de locul 1 era mai realist si mai mobilizator. asa, toti vor sa fie pe locul 1, dar numai o echipa reuseste. Ceilalti ce fac, muncesc degeaba? La cat am fost furati de arbitri, mi se pare nedrept sa-i certi doar pe jucatori.

Comentează