FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Legenda Emeric Ienei, de partea suporterilor FCSB: „Este președintele nostru!”

Emeric Ienei este noul președinte al Asociației Salvați Steaua
Emeric Ienei este noul președinte al Asociației Salvați Steaua

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 13:43 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 14:17

Gheorghe Mustață, unul dintre liderii suporterilor FCSB, a declarat că Emeric Ienei este noul președinte al Asociației Salvați Steaua, creată de fanii echipei lui Gigi Becali.

Fost selecționer al României și omul care a stat pe bancă la singura Cupă a Campionilor Europeni ajunsă în România (Steaua, 1986), Emeric Ienei consideră că FCSB este continuatoarea Stelei.

Legenda Emeric Ienei, de partea suporterilor FCSB

Domnul Emeric Ienei este președintele de onoare al Asociației Salvați Steaua. A acceptat fără ezitare să fie președintele nostru pe considerentul, după cum spunea dumnealui, că Steaua nu a retrogradat niciodată și că ea este în Liga 1. Săptămâna viitoare, domnul Ienei primește cardul oficial.

Domnia sa ne-a rugat să încercăm să determinăm conducătorii clubului să se comporte educat, să încercăm puțin să schimbăm mentalitatea de acum”, a declarat Mustață pentru Radio Sport 1.

3e numărul echipelor la care a evoluat Ienei ca jucător: Flamura Roșie Arad (1955-1956), Steaua (1956-1969) și Kayserispor (1969-1971)

8 formațiia antrenat Ienei în carieră: Steaua, FC Bihor, Chindia Târgoviște, Videoton, Panionios, U Craiova, România și Ungaria, cele mai mari performanțe fiind cucerirea CCE cu roș-albaștrii (1986) și calificarea „tricolorilor" la CM 1990, după 20 de ani de absență de la Mondial

49 de partidea stat Ienei pe banca naționalei României, având în palmares 22 victorii, 14 remize și 13 înfrângeri

VIDEO Emeric Ienei vorbește despre copilărie

Citește mai multe știri de actualitate:

Florin Tănase, distrus de Marcel Pușcaș: „E previzibil. Are stângul doar pentru tramvai! Ce să-i facă Neubert?”

Justin Ștefan, semnal de alarmă pentru conducătorii din Liga 1: „Îi rog să evite această capcană!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
catalynn
catalynn  •  19 Iulie 2020, 18:20

Evident ca sunt niște minciuni fcsbiste, in mod cert omul a fost indus in eroare și mai mult ca sigur nu știe exact cine sunt cei cu care a vorbit la telefon. Acestor nesimțiți mustăciosi ar trebui sa le fie rusine ca îl implica pe nea Imi in astfel de mizerii, dar de unde rusine și bun simt la fcsbisti!?

ariel
ariel  •  19 Iulie 2020, 16:16
Postat de olaru_alin pe 19 Iulie 2020, 14:24

Normal ca FCSB e Steaua. E continuatoarea de drept,asa cum toate echipele din Romania s-au desprins de consiliile locale/stat . Logic ca toate si-au schimbat statutul. Stemele,siglele si istoria apartin suporterilor/orașelor ,nicidecum MAPN--ului, GB,Badea sau altii...e o lege nescrisă. Toti pricep asta. Asa ca nu mai confundați echipele cu patronii,toti se duc/ne ducem...culorile si tradiția raman. Viva STEAUA/FCSB

Ai perfecta dreptate,echipa castiga o competitie nu patronul.Echipa care a castigat CCEin1986 este cea din liga 1 indiferent cum se numeste sau cum se va numi peste ani si indiferent cine este patron azi sau in viitor.

irldavve
irldavve  •  19 Iulie 2020, 16:05

FCSB- STEAUA !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează