FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

EXCLUSIV Legenda lui Dinamo, reacție dură pentru GSP: „Stăteam în fotoliu și era să mă ia somnul, atât de slab a fost jocul! Aștept să văd de unde mai luăm și noi un punct”

Fotbaliștii lui Dinamo au dezamăgit crunt la Ploiești / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +45   FOTO
Fotbaliștii lui Dinamo au dezamăgit crunt la Ploiești / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 22:26 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 22:33

Dinamo a început defectuos anul, cu o înfrângere pe terenul Petrolului, scor 0-1. Roș-albii au făcut o partidă modestă la Ploiești, iar cursa contracronometru pentru evitarea retrogradării a pornit cum nu se putea mai rău pentru „câini”. 

Nume important în istoria lui Dinamo, legendarul Ion Pârcălab, 82 de ani, nu i-a menajat pe jucătorii lui Kopic la finalul meciului. Într-o reacție oferită Gazetei Sporturilor, gloria roș-albilor a comentat prestația modestă a dinamoviștilor, precum și modul în care s-au descurcat achizițiile făcute în iarnă.

Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor
PETROLUL - DINAMO 1-0
Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor

Ion Pârcălab, dezamăgit de jocul lui Dinamo de la Ploiești: „Stăteam în fotoliu și era să mă ia somnul, atât de slab a fost”

„Sunt supărat că nu putem să câștigăm un meci, sunt dezamăgit de situație. N-am văzut nimic, jocul a fost slab și de-o parte, și de alta. Petrolul a dat un gol cu puțină șansă, pe când noi abia dacă am dat un șut pe poartă... Cum să câștigăm?

Au căutat să paseze în câmp, de colo-colo, dar fără vreo acțiune clară. Foarte palid jocul! Tot așteptăm să vedem unde mai luăm și noi un punct, dar văd că e foarte greu. Iar acum jucăm cu Rapidul, vă dați seama care sunt șansele! Dar mergem mai departe, ce să facem? Trebuie să jucăm până la sfârșit.

Legenda lui Dinamo, reacție dură pentru GSP: „Stăteam în fotoliu și era să mă ia somnul, atât de slab a fost jocul! Aștept să văd de unde mai luăm și noi un punct”
Ion Pârcălab, alături de Eugen Voicu, în timpul unui meci din acest sezon / Sursă foto: Faceboook@ Dinamo București

Noii jucători? N-am putut să-mi dau seama, nu s-au ridicat la cine știe ce nivel, au jucat în nota celorlalți, adică slab. N-am văzut nimic excepțional la ei. Dacă ar fi fost să fie peste ceilalți, ziceam, dar așa...?

Tot ne scuzăm mereu, spunem că e primul joc, că vin după pregătirea de iarnă, nu știu ce... Eu am zis: «Hai, că poate facem azi o figură frumoasă». Dar n-au cum, din moment ce tu nu ajungi la poartă!

Stoperii pasează între ei cu portarul, dar în profunzime rar vedeam o pasă sau două. Mai periculoși erau când aveau vreun aut și aruncau mingea 20 de metri. Stăteam în fotoliu și era să mă ia somnul, atât de slab a fost jocul!”, a declarat Pârcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
+41 FOTO

CV Ion Pârcălab

  • Campion al României cu FC Dinamo Bucureşti (4): 1962, 1963, 1964, 1965
  • Cupa României cu FC Dinamo Bucureşti (2): 1964, 1968
  • Vicecampion al Franţei cu Olympique Nîmes (1): 1972
  • În Liga I: 232 jocuri / 66 goluri
  • În Liga I pentru FC Dinamo Bucureşti: 194 jocuri / 53 goluri
  • În Ligue I (Franţa 1): 83 jocuri / 20 goluri
  • În cupele europene: 20 jocuri / 5 goluri
  • În echipa naţională: 38 jocuri / 5 goluri (debut: 08.10.1961 / România - Turcia 4-0)

VIDEO Atmosferă de derby la Petrolul - Dinamo » Imagini cu coregrafia pregătită de galeria ”lupilor galbeni”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Am fost hărțuiți în parcare! Își bat joc de noi!” » Șefii lui Dinamo, revoltați la meciul cu Petrolul

Fază controversată în careul lui Dinamo » Verdictul ferm al lui Ion Crăciunescu: „E penalty, dar la ce arbitru avem...”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează