FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

EXCLUSIV Pronosticul dat de legenda clubului la U Cluj - FCSB + o amintire din „Epoca de Aur”

U Cluj - FCSB e cel mai așteptat meci al rundei / foto: Raed Krishan
U Cluj - FCSB e cel mai așteptat meci al rundei / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 18:02 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 20:23

Remus Vlad, 78 de ani, om important din istoria „Șepcilor Roșii”, ani la rândul antrenor la Universitatea Cluj, e cu ochii pe întâlnirea de gală a ardelenilor cu FCSB, programată mâine-seară, pe Cluj Arena, de la ora 20:30. 

Remus Vlad i-a pregătit pe clujeni în anii '80 și anii '90, a fost și președintele clubului și a rămas peste ani extrem de apreciat pe malul Someşului. Fostul tehnician a prefațat derby-ul U Cluj - FCSB într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Ioan Ovidiu Sabău, amuzat când a fost întrebat cine ar învinge la un meci de box între Dan Nistor și Alex Chipciu: „Fără gol marcat!” + Ce a sesizat la FCSB
U CLUJ - FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, amuzat când a fost întrebat cine ar învinge la un meci de box între Dan Nistor și Alex Chipciu: „Fără gol marcat!” + Ce a sesizat la FCSB

Remus Vlad, înainte de U Cluj - FCSB: „Am încredere în Neluțu Sabău, dar ar mai avea nevoie de unul-doi jucători”

„Îndrăznesc să spun că va fi un meci dificil pentru ambele. FCSB are un avans apreciabil în fruntea clasamentului și va încerca să și-l mențină. Iar U Cluj are nevoie și ea de puncte pentru a spera la intrarea în primele șase. Va căuta în mod sigur să obțină un rezultat pozitiv, are nevoie pentru obiectivul pe care cei de acolo și l-au ales.  

Am încredere în capacitatea lui Neluțu Sabău, a demonstrat că e un antrenor valoros. Ar mai avea nevoie de unul-doi jucători, dar «U» nu e deocamdată echipa care să arunce cu bani pe jucători, cum se întâmplă cu Șucu, Becali, Rotaru, Varga. 

Pronosticul dat de legenda clubului la U Cluj - FCSB + o amintire din „Epoca de Aur”
Remus Vlad / FOTO: Raed Krishan

Sigur că sunt Nistor, Chipciu... Dar ar mai avea nevoie de alți jucători de tipul lor în acest angrenaj. 

U Cluj a demonstrat că poate juca foarte bine în aceste meciuri importante, cum a fost cu Farul, cu Rapid, cu Craiova, doar că au nevoie să se mobilizeze foarte bine, fiindcă joacă împotriva liderului și nu le va fi deloc ușor”, a declarat Remus Vlad, fost campion al României cu FC Argeș, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Rugat să ofere un pronostic, reputatul tehnician a înclinat spre un rezultat de egalitate.

Aminitirile lui Remus Vlad: a încurcat Steaua imediat după câștigarea Cupei Campionilor Europeni

Remus Vlad și-a amintit cum Universitatea pregătită de el a fost egala Stelei în mai 1986, la puțin timp după ce roș-albaștrii câștigaseră Cupa Campionilor Europeni: „Sper să nu greșesc, dar au venit la Cluj la puțin după victoria lor din CCE. Am reușit să scoatem un rezultat pozitiv, atmosfera era senzațională, a fost un stadion plin”. 

Pe 25 mai 1986, Steaua a remizat în Ardeal, 2-2, „dublă” Pițurcă, respectiv Fîşic și Bucur. Despre acel meci vorbea și Helmut Duckadam în urmă cu mai mulți ani

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, conferință de presă înaintea duelului cu FCSB

Citește și alte știri din Superligă:

Ioan Ovidiu Sabău, amuzat când a fost întrebat cine ar învinge la un meci de box între Dan Nistor și Alex Chipciu: „Fără gol marcat!” + Ce a sesizat la FCSB

VIDEO Noi vești proaste pentru FCSB » Încă un jucător important e indisponibil

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
forumeer
forumeer  •  19 Februarie 2024, 18:28

Super, doar ca intre Steaua si FC Fcsb 2003 Popesti Leordeni nu exista nicio legatura.

Asdepica
Asdepica  •  18 Februarie 2024, 19:26

Am fost la meciul ăla. Duckadam zice, in linkul de la finalul articolului că meciul a fost aranjat, să se termine egal, cu goluri multe. Doar că "U", în perioada aia era în cooperativa Dinamo! Cu Dinamo se făceau blaturi și cu cei din cooperativa lor! Steaua avea cooperativa ei! Deci, duckadam încurcă cooperativele!

danglumetu
danglumetu  •  18 Februarie 2024, 19:09

autorule, alt remus, ghici, e legenda la cluj, vlad e legenda pitestiului, fostul lor capitan, campion cu fc arges etc! baiete, si prostia are demnitatea ei, zau asa! oare, de unde va aduna pe unii gsp???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează