FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Legiunea lui Ando

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Tehnicianul a condus ieri dimineata o sedinta de pregatire desfasurata pe un frig patrunzator si pe o ploaie torentiala

Vreme de toamna tirzie ieri la Kaprun, acolo unde se afla cantonata CFR Cluj. Chiar daca afara nu erau mai mult de 7 grade si in plus ploua cu galeata, Andone si-a scos jucatorii la un antrenament solicitant pe unul dintre terenurile aflate la poalele ghetarului Kitzsteinhorn.

Gazonul mustea de apa, pe multe portiuni din el jucatorii alergind practic ca intr-un bazin. Andone i-a lasat pe secundul Romulus Gabor si pe preparatorul fizic Paulo Potocnik sa se ocupe de o parte a jucatorilor, care trebuiau sa faca serii succesive de alergari, la capatul carora erau extenuati. Cel care a parut cel mai afectat de sedinta dura de pregatire a fost Fredy. In schimb, Semedo, Trica si mai ales Muresan au facut fata fara mari probleme intensitatii antrenamentului.

In acest timp, Ando lucra cu restul lotului, cu mingea. "Haideti, baieti, trageti de voi, stiu ca e greu, dar n-avem ce face. La fluierul meu plecati usor cu mingea la picior, iar dupa ce fluier din nou, incepeti sprintul", le-a explicat antrenorul. "Haide Fredy, mai repede, misca-te mai repede! Panin, vreau viteza!", au fost reprosurile lui Andone. "Bravo Trica, bravo! Asa se face!", a gasit tehnicianul si jucatorul care executa bine exercitiul impus.

Andone e nemilos. Fredy si Ogbonna mai au putin si se prabusesc din cauza efortului. Atacantul nigerian a cerut apa dupa fiecare tura de teren, iar Fredy s-a oprit la un moment dat pentru a fi masat de fizioterapeutul Gabriel Bartha Foto: Mihai stetcu (Kaprun)

De cursa lunga
Fundasul portughez Cadu  nu se plinge de duritatea antrenamentelor. "E bine, asa e in fiecare cantonament. A plouat mult si e cam frig, dar trebuie sa ne pregatim indiferent de conditii", a spus Cadu. Ieri, argentinianul Fabbiani a efectuat primul antrenament cu CFR.

Jula: "Sper sa ramin"
Aflat in probe la Greuther Furth, echipa germana din liga a II-a, Vasile Jula a evoluat ieri intr-un amical pentru trupa antrenata de Bruno Labbadia. Fundasul va afla in doua zile daca semneaza cu nemtii. "I-am si rugat sa-mi dea un raspuns in doua zile ca sa nu pierd alte oferte. Mai am ceva din Cipru si din China", a spus fostul capitan al lui CFR Cluj.

Tavria in loc de Dinamo Kiev
Clujenii vor intilni vineri, in primul amical de la Kaprun, formatia Tavria Simferopol (Ucraina), in locul lui Dinamo Kiev. Modificarea din program a survenit dupa ce Dinamo Kiev a cerut ca partida sa se dispute intr-o localitate aflata la 380 de kilometri de Kaprun.

50.000 de euro pentru titlu
Presedintele Iuliu Muresan a anuntat ca fiecare jucator al echipei sale va incasa 50.000 de euro daca "visiniii" vor lua titlul. In cazul in care CFR termina campionatul pe locul doi, Trica si compania vor incasa cite 25.000 de euro. Cistigarea Cupei va fi recompensata cu cite 15.000 de euro de jucator. "Murinio" pregateste bonificatii importante si accederea in grupele Cupei UEFA.

Preturi pentru "vulturi"
Oficialii lui CFR au stabilit preturile biletelor pentru amicalul cu Benfica din 21 iulie. Astfel, un tichet de acces la tribuna 0 va costa 100 lei, unul la tribunele A si B 50 de lei, in timp ce fanii care isi vor aconta bilete la peluza vor scoate din buzunar 30 de lei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează