FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

”Leii” se sfâșie între ei » Cum a născut o declarație a lui Mulțescu reacții dure între jucători

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2017 00:00

O declarație a lui Mulțescu a născut reacții dure din partea exilaților, iar Acka s-a despărțit ieri de Craiova.

Fierbe Oltenia! Nu doar pentru meciul cu Dinamo, ci și din cauza unor declarații ce-au incitat spiritele la echipă. Sau în jurul echipei.

Declarația care a turnat gaz pe foc îi aparține lui Gigi Mulțescu, la DigiSport: "Mă așteptam ca băieții trimiși la echipa secundă să vină să-și ceară scuze, să spună că le pare rău pentru ce s-a întâmplat. Ne-am și intersectat la antrenamente, iar unii mi-au întors spatele! Nu sunt premise pentru o revenire prea rapidă".

Stephane Acka, Nuno Rocha și Madson au fost retrogradați la echipa secundă după ce-au petrecut într-un club la finele eșecului cu Dinamo (1-2) din sezonul regulat. Iar ieri ivorianul și-a reziliat contractul cu oltenii, devenind liber! Criticile antrenorului au fost taxate imediat de către jucători.

Acka: "Mi s-a luat!"

"Cum poți să saluți un antrenor care-ți întoarce spatele?! Nu ne-a băgat în seamă deloc, atunci de ce ne-am cere scuze?! Și la echipa a doua am fost trimiși să ne antrenăm, dar fără apă, fără materiale necesare antrenamentului, ne-am luat noi acasă echipamentul să-l spălăm. Mi s-a luat de astfel de chestii, și înainte la FC U Craiova am fost tratat incorect.

Eu niciodată nu m-am dat lovit, cum mi s-a reproșat, ci doar am zis că aș vrea să plec afară, într-un campionat mai puternic. Nici n-am vorbit cu cineva de la Dinamo, nu știu dacă sunt dorit acolo. Pentru oamenii minunați de la Craiova, îmi pare rău cum am încheiat colaborarea, suporterii chiar mă apreciau! La plecare, le transmit toată dragostea mea fanilor fiindcă ei sunt forța acestei echipe", a spus Acka.

"Mulțescu, fii bărbat, nu băiat!"

Și Madson, care urmează să se despartă de "juveți", a criticat pe o rețea de socializare: "Antrenorul ne-a trimis fără explicații la echipa secundă, nu respectă omul și tot el vrea să fie respectat?! Să fie bărbat, nu băiat! Am făcut ruptură la un meci cu Dinamo, am stat departe de gazon 3 luni și n-a venit să spună că-i pare rău.

Am mai stat 6 luni din cauza unei rupturi de menisc fiindcă am pus totul pentru echipă, nu pentru bani, avusesem ofertă mai mare decât cea de la Craiova înainte să vin.

Iar când jucătorii erau la zi cu salariile și cu primele, eu a trebuit să mai aștept încă două luni ca să iau bani. Nu veni să vorbești despre caracterul nostru dacă nu ai! Dacă nu ești om, eu sunt".

2.000 de olteni

De astăzi, "juveții" pot cumpăra bilete pentru meciul de duminică, un tichet costând 15 lei, de la magazinul clubului din Strada Oltețului, vizavi de English Park.

Cei de la club speră să fie 2.000 de olteni la partida cu Dinamo, suporterii anunțând deja că nu vor rata partida, mai ales că există miza uriașă a campionatului.

Se mai pot cumpăra tichete în ziua meciului, de la Național Arena, intrarea dinspre bulevardul Basarabia, peluza sud.

25de meciuri a jucat Acka pentru Craiova în acest sezon. Are, în total, un gol în 79 de partide pentru CSU

8partide a strâns Madson pentru olteni în actualul campionat. Mai are 56 de meciuri în care a dat un gol și a oferit o pasă decisivă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
darkdark
darkdark  •  17 Martie 2017, 17:21
Postat de Ionica Ionel pe 17 Martie 2017, 16:30

Și Madson, care urmează să se despartă de "juveți", a criticat pe o rețea de socializar--------------SURSA DOMNUL ZIARIST...Ca povesti stim sa scriem si noi.

facebook-ul lui Madson geniule :))0

599807806885715
Ionica Ionel  •  17 Martie 2017, 16:30

Și Madson, care urmează să se despartă de "juveți", a criticat pe o rețea de socializar--------------SURSA DOMNUL ZIARIST...Ca povesti stim sa scriem si noi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează