FOTBAL  »  Superliga  »  VACCIN

EXCLUSIV Leo Grozavu, despre vaccinarea anti-COVID-19: „Sunt circumspect. E nevoie de timp să mă conving”

Leo Grozavu este în prezent infectat cu virusul SARS CoV-2 și se află în perioada de recuperare
Leo Grozavu este în prezent infectat cu virusul SARS CoV-2 și se află în perioada de recuperare

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 12:43 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 13:19

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, are încă urme de îndoială cu privire la vaccinul împotriva Covid-19. 

„În momentul de față nu știu ce să fac. Vom vedea ce se întâmplă în fotbal, dacă vom fi obligați, nu avem de ales. Dar dacă e o chesitune benevolă, voi vedea, mai aștept. Sunt circumspect pentru că văd că sunt niște reacții adverse. Încercăm cu alte metode să fim rezistenți în fața acestui virus. Am făcut vaccinul antigripal și nu am avut nicio problemă. Însă e diferit, acela era testat, știam că nu-s probleme. Însă nu mi-e teamă să o fac, n-am niciun fel de problemă dacă devine obligatoriu”.

Grozavu, circumspect în privința vaccinului anti-COVID-19

Tehnicianul covăsnenilor evită să facă o campanie pro vaccinare, deși spune că nu-i fricos și că va lua în calcul să se vaccineze dacă va fi nevoit. Ceea ce nu-l convinge e timpul scurt de când a apărut vaccinul, despre care crede că n-a apucat să ofere siguranța că nu-s efecte adverse majore:

„Cred că ar fi nevoie de timp ca să mă conving. E ieșit de prea puțin timp. Sunt și foarte multe reacții adverse care nu dau o siguranță oamenilor. Însă eu nu-s un tip fricos, l-aș face fără nicio problemă. Deocamdată mă mai uit, mai aștept. Dar dacă vom fi obligați, nu am niciun fel de problemă, îl fac și gata. Însă deocamdată nu pot fi omul care să încurajeze oamenii să se vaccineze. Sunt oameni din domeniul medical care pot da asigurări. Nu sunt eu în măsură dacă e bine sau nu”.

SEPSI. Leo Grozavu e nesigur de vaccinul împotriva coronavirusului: „Sunt puțin circumspect”

Citește mai multe știri despre Sepsi:

Sepsi OSK - Astra Giurgiu, cu „fani” în tribune! Inițiativa ingenioasă a covăsnenilor :)

EXCLUSIV Candidată la play-off-ul Ligii 1, devastată de COVID-19 » Probleme de lot înaintea partidei din etapa următoare

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează