FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

VIDEO EXCLUSIV Momentul de cumpănă din viața lui Leo Grozavu » Antrenorul a fost la un pas de tragedie: „Am tras vreo 7 luni după aceea”

Articol de , - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 20:37 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 23:19

Leo Grozavu, liber de contract după plecarea de la Sepsi, a acceptat un dialog deschis despre viața lui în afara meseriei de tehnician. 

Antrenorul de 54 de ani a dezvăluit că în tinerețe a trecut printr-un moment greu, fiind la un pas de tragedie.

VIDEO Cel mai greu moment al lui Leo Grozavu! La un pas de tragedie

- Care e cel mai greu moment prin care ați trecut?
- N-aș vrea să arăt a filosof. E clar că atunci când treci printr-un eveniment șocant vezi lucrurile altfel. O perioadă cel puțin. Am trecut niște cumpene. Am fost între a fi și a nu fi. O perioadă vezi lucrurile altfel. De un lucru simplu trebuie să te bucuri mai mult. Dar în tumultul ăsta care se petrece de multe ori uiți. Iar trebuie să se întâmple ceva ca să te regrupezi. 

- Care e momentul despre care vorbiți?
- Eram jucător la Dinamo și a fost o perioadă plină de accidentări. După ce mi-am rupt piciorul, la scurt timp am avut o peritonită care m-a prins prin deplasare și n-am reușit să merg la timp la medic, am mai stat vreo 3 zile, iar când am ajuns la București am făcut o infecție urâtă. Era cât pe ce să dau în septicemie. Am tras vreo 7 luni după. 

- Aveți copii?
- Da, un băiat. 

- Vă calcă pe urme?
- Din păcate, nu! Mi-am dorit. Mai merge la fotbal, la nivel de amator. Face sport. Are un stil de viață sănătos. Nu m-a moștenit. A terminat facultatea de drept, e jurist. Lucrează pentru o multinațională. Vom vedea ce va fi. Pentru viitorul lui e important să facă ceea ce-și dorește. 

Nu e bine să impui unui copil ceva. Sunt părinți care țin sub orice formă vor ca toți copiii să ajungă mari campioni. Ceea ce e o greșeală. Nu e un lucru bun. Copilul e bine să fie sprijinit și ajutat, dar până la un punct. Nu să te bagi în viața lui, să-i impui, nu să faci presiuni. Fiecare face cum crede, până la urmă.

- Sunteți împlinit?
- În general, sunt o persoană foarte pretențioasă. Niciodată nu mă mulțumesc cu puțin. De fiecare dată vreau mai mult. Și în fotbal la fel. Am fost și voi continua să fiu așa. Îmi doresc tot mai mult, adică dacă azi am făcut un lucru, mâine trebuie să-l fac mai bine. Fără să fiu în competiție cu cineva. Trebuie să fim mai buni în fiecare zi. 

Sunt un perfecționist în multe momente, de asta în unele locuri nu am fost înțeles. Poate e defectul meu. Dar nu mă pot schimba la vârsta asta, fac anul acesta 55 de ani, am îmbătrânit, nici nu-mi vine să cred că am atâția ani. Mă consider în continuare tânăr totuși (râde)

Citește și:

Un club de tradiție va fi preluat de Primărie și are planuri mari: „Promovare de centenar”

FCSB anunță ce urmează pentru Florinel Coman » Toni Petrea a dezvăluit viitorul jucătorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează