FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - POLI IAȘI 1-3

Leo Grozavu, enervat de reacția lui Panduru » Replică după victoria în fața campioanei: „Spui asta după două etape?”

Leo Grozavu / Sursă foto: Facebook@ Politehnica Iași
Leo Grozavu / Sursă foto: Facebook@ Politehnica Iași

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 20:55 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 21:15

Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași, a analizat victoria reușită de echipa sa pe terenul campioanei Farul, scor 3-1.

„Sunt bucuros pentru băieți, bucuros pentru rezultat. Am făcut o partidă bună, de angajament, exact cum Gică Hagi anticipa înainte de meci. Nu jucaserăm rău nici în primele două meciuri, dar gafele ne-au «curățat», să zic așa. Azi am fost mai eficienți în fața porții, mai siguri.

În România facem prea repede petreceri la victorii și apoi înmormântări la eșecuri (n.r. - replică la petrecerea declanșată în vestiarul echipei sale). Dar era nevoie de această descătușare, însă de acum trebuie să mergem mai departe”, a mărturisit Leo Grozavu, care a vorbit apoi despre Luis Phelipe, brazilianul care a înscris de două ori în poarta campioanei, dar și despre Andrei Ciobanu, fotbalistul venit de la Rapid. 

Poli Iași, victorie braziliană pe terenul campioanei Farul » Rezervele lui Hagi s-au făcut de râs cu ultima clasată!
FARUL - POLI IAȘI
Poli Iași, victorie braziliană pe terenul campioanei Farul » Rezervele lui Hagi s-au făcut de râs cu ultima clasată!

Leo Grozavu: „Nu degeaba l-am ales pe Luis Phelipe!”

„Luis Phelipe (n.r. - autorul unei «duble») e un jucător care are calitate, nu întâmplător l-am ales. Este un jucător cu certe calități și va trebui să avem grijă de el pentru a crește cum trebuie. 

Andrei Ciobanu are mult de acumulat, va trebui să se pregătească mult pentru a ajunge la nivelul pe care-l avea la Viitorul sau la naționala U21. E un jucător de calitate, dar depinde doar de el dacă va înțelege că fotbalul înseamnă multă muncă, nu doar talent”.

Leo Grozavu, întrebat de afirmațiile lui Panduru: „Să spunem după două etape că o echipă e cea mai slabă?”

Leo Grozavu a fost chestionat și pe marginea declarațiilor făcute sâmbătă seara de Basarab Panduru, cel care afirmase că Poli Iași și Oțelul vor retrograda mai mult ca sigur la finalul sezonului. 

„Eu vreau să vorbesc pe teren... Să spunem după două-trei etape că o echipă e cea mai slabă? Vom vedea”, a spus Grozavu. 

„Cine să retrogradeze? Oțelul și Iași sunt cele mai slabe. Noi vorbim în momentul ăsta, nu de ce se va întâmpla peste 6 luni. Cred că Iași și Oțelul trăiesc din antrenori. La Galați se vede Dorinel, La Iași se vede Leo. Grozavu vrea să joace, dar nu are cu cine. Așa văd în momentul ăsta”, a fost declarația lui Panduru, în studioul Orange Sport. 

VIDEO Leo Grozavu îl are la dispoziție și pe Mihai Bordeianu: „Vreau să fac lucruri bune la Iași!”

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Poli Iași, victorie braziliană pe terenul campioanei Farul » Rezervele lui Hagi s-au făcut de râs cu ultima clasată!

Basarab Panduru vede deja echipele retrogradate din Superliga: „Sunt cele mai slabe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  01 August 2023, 07:09
Postat de tristan pe 31 Iulie 2023, 10:43

Tu ce argument ai că sa l faci prost ?Că mă tem că nici nu ai priceput ce o vrut să zică Panduru .in mod sigur se pricepe mai bine decât un coate goale că tine care nu știe altceva decât să înjure

pandi..tu esti ma? chiar asa..sub acoperire? :))

Clampita66
Clampita66  •  31 Iulie 2023, 12:38

Basarab Panduru, ne întoarcem cu... C... L

tristan
tristan  •  31 Iulie 2023, 10:43
Postat de 03101956 pe 31 Iulie 2023, 09:03

Mare analist sportiv, expert in prostie......de Panduru vorbesc!!!! Retrogradeaza-te singur de la televiziunea care te plateste!! Sa-ti fie rusine.

Tu ce argument ai că sa l faci prost ?Că mă tem că nici nu ai priceput ce o vrut să zică Panduru .in mod sigur se pricepe mai bine decât un coate goale că tine care nu știe altceva decât să înjure

Vezi toate comentariile (9)
Comentează