FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VIDEO + FOTO Poli Iași a decolat spre Bulgaria » Leo Grozavu, avertisment la plecarea din țară: „Suntem pe tobogan de foartă multă vreme”

Leo Grozavu +8   FOTO
Leo Grozavu

Articol de , - Publicat luni, 26 iunie 2023 11:38 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 13:40

Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (55 de ani), a făcut o radiografie a cantonamentului în care moldovenii au plecat astăzi, în Bulgaria, la Bansko. 

Burcă oferă ultimele detalii de la discuțiile Dinamo - Ștefan Radu: „Nu e o decizie ușoară pentru el”
DINAMO
Burcă oferă ultimele detalii de la discuțiile Dinamo - Ștefan Radu: „Nu e o decizie ușoară pentru el”

VIDEO. Leo Grozavu, la plecarea lui Poli Iași în cantonamentul din Bulgaria: „E posibil să facem un meci și cu Ludogoreț”

„Plecăm cu gândul să ne pregătim bine. Am mai fost într-un cantonament la Brașov, o săptămână, unde ne-am axat mai mult pe partea fizică. Acum vom merge în Bulgaria să facem meciuri de verificare. În Bulgaria nu găsim adversari de valoare, așa cum găsim în alte părți, adversari foarte dificili. Vom juca cu echipe din Bulgaria, Serbia, Kosovo. 

Vom vedea, nu toate meciurile sunt bătute în cuie. E posibil să facem și un meci cu Ludogoreț. Nou-promovatele, noi și Oțelul, am mai făcut un cantonament de acumulare în țară. 

Nu am avut tot lotul la dispoziție, acum sper să îl avem pe cel pe care ne vom baza în campionat. Nu testăm niciun jucător, în general jucătorii care vin rămân.

E posibil să mai facem transferuri”, a declarat Leo Grozavu, pe aeroport. 

FOTO. Poli Iași a plecat în cantonamentul de vară

+4 FOTO

Leo Grozavu, antrenor Poli Iași: „Avem așteptări mari de la noul sezon”

Tehnicianul a vorbit și despre ceea ce vrea să realizeze Poli Iași în acest sezon de Superliga. 

„Avem așteptări mari, am muncit un an ca să ajungem în Liga 1. Trebuie să ne consolidăm ca echipă de primă ligă. În fotbal nu poți să-ți faci planuri pe termen lung în fotbal, mai ales la noi în țară. 

Campionatul este lung, dificil, va trebuie să fii pregătit pe toată durata lui. Au promovat 3 echipe cu tradiție, noi, Galați și Dinamo, vom vedea cum va fi situația în teren”, a mai spus Leo Grozavu. 

„Principalul” din Copou a comentat și situația echipelor naționale ale României: „În momentul de față fotbalul românesc e în regres, dar nu e treaba mea. Sunt destui oameni și entități care trebuie să realizeze lucrul ăsta, pentru că suntem pe tobogan deja de foartă multă vreme”. 

Ce amicale va juca Poli Iași în Bulgaria

Moldovenii au programate 5 partide de verificare în Bulgaria: 

  • Botev Plovdiv (Bulgaria) - 28 iunie
  • FC Drita (Kosovo) - 1 iulie
  • FC Montana (Bulgaria 2) - 3 iulie
  • Radnicki Nis (Serbia) - 3 iulie
  • FC Krumovgrad (Bulgaria) - 6 iulie

Lotul deplasat de Poli Iași în Bulgaria 

Jucătorii care au făcut deplasarea alături de Poli Iași în Bulgaria sunt: 

  • Portari: Risto Jankov, Ianoș Brânză, Ionuț Ailenei, Dumitru Celeadnic
  • Jucători de câmp: Mădălin Martac, Christ Kouadio, Răzvan Tincu, Matija Katanec, Dragoș Ungurenașu, Alex Azoiței, Ștefan Ștefanovici, Sorin Șerban (FCSB), Gabi Vașvari, Julian Marchioni, Cătălin Itu, Diego Farcaș, Alex Mogoș, Alin Roman, Alex Hrib, Alex Militaru (CFR Cluj), Carlos Eduardo Bacila Jatoba (Londrina, Brazilia), Andrei Gheorghiță (FC Bihor), George Cherman (FC Bihor), Antonio Dumitru, Cătălin Hlistei, Robert Ion, Luis Phelipe de Souza Figueiredo (Atletico Goianiense, Brazilia), Bogdan Istratie, Jakub Vojtus și Shayon Harrison.

Citește și: 

„I-am simțit pentru prima dată puțin triști pe noii acționari” » Ovidiu Burcă a dezvăluit pe aeroport: „Eu le-am cerut două lucruri”

FCSB, pusă în gardă de omul concediat de Dinamo pentru că nu cunoștea istoria clubului: „Ei sunt cei mai periculoși jucători ai lui CSKA 1948”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
andreivladimir
andreivladimir  •  26 Iunie 2023, 18:00

Mult succes!

gelpri
gelpri  •  26 Iunie 2023, 15:01

Mult succes Poli Iasi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează