FOTBAL  »  LIGA 1  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Leo Grozavu și-a dat vedeta afară! Fotbalistul și-a găsit imediat echipă

Cătălin Doman // Foto: Gazeta Sporturilor
Cătălin Doman // Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 18:12

ACS Poli a confirmat astăzi plecarea a doi jucători care nu mai fac parte din planurile lui Leo Grozavu. Cătălin Doman a fost cedat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași, în timp ce Cristian Bocșan se alătură, tot până în vară concitadinei Ripensia.

Cătălin Doman (30 de ani) se alătură liderului din B până la vară. El mai are contract cu ACS Poli până în vara lui 2020. Evoluțiile sale din ultimul timp nu au fost strălucitoare. De-a lungul acestui sezon el a evoluat în 17 partide fără realizări deosebite. Jucătorul ar putea fi util, în schimb, lui Dan Alexa în lupta pentru promovare.

Cristian Bocșan (23 de ani) nu mai face parte nici el din planurile timișorenilor, deși la rândul său mai are contract cu ACS Poli și din vară. El a fost cedat, tot sub formă de împrumut, Ripensiei, grupare care are ca obiectiv să rămână la nivelul Ligii a II-a. Timișorenii nu mai mizează nici pe ugandezul Kayondo, abia adus, africanul a plecat ieri la București, dar încă nu a fost confirmată noua sa echipă, la care de asemenea va fi împrumutat până în vară.

Și el ar putea evolua la Călărași sau la o formație din zona Capitalei. ACS Poli l-a adus ieri pe Maximiliano Oliva, fundaș stânga sosit de la Dinamo. Zaluschi, Khubutia, Popovici și Enescu au fost celelalte achiziții ale iernii.

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  16 Februarie 2018, 11:30
Postat de titiduru22 pe 15 Februarie 2018, 19:14

Bine ca nu l-a si batut.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  15 Februarie 2018, 19:14

Bine ca nu l-a si batut.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Februarie 2018, 18:59

...de cand Leo este propietar de vedeta?...si de ce a dat o afara la apa?...unde o tinea?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează