FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Un fost internațional revine în Superliga după o absență de aproape două luni. „Nu știu cât va fi fotbal în play-out”

Leo Grozavu și Silviu Lung Jr.
Leo Grozavu și Silviu Lung Jr.

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 16:56 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 16:56

Accidentat în primul meci oficial al anului, derulat pe 19 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, Silviu Lung va reveni luni, la meciul cu Oțelul Galați, în poarta Politehnicii Iași.

„Mă bucur că a revenit Silviu. E important că am recuperat jucătorii importanți ai echipei, un lider, cum e Silviu, pe Roman. Nu înseamnă că nu am fost mulțumit de Ionuț Ailenei. Venirea lui Silviu poate să fie o injecție de moral pentru ceilalți” a anunțat azi, într-o conferință de presă, antrenorul ieșenilor Leo Grozavu.

„Nu e mare diferență între echipele de play-off și cele de play-out”

Tehnicianul s-a arătat sceptic în privința calității partidelor din play-out. „Va fi o luptă crâncenă, vor fi meciuri foarte strânse, terenuri dificile, tensiune multă, nu știu cât va fi fotbal” a spus Grozavu, care a anunțat că vrea ca Poli să evite locurile de baraj.

Aceleași gânduri le are și Lung: „Vor fi nouă finale în play-out, nu e mare diferență între echipele de play-off și cele de play-out. Cu atât mai mult, nu e diferență între primul și ultimul loc din play-out. Fiecare meci o să se joace pe viață și pe moarte, o să fie meciuri pe muchie de cuțit. Sperăm să fim inteligenți, să nu avem emoții nici cu barajul”.

Iașiul se bazează pe inteligență pentru a bate Oțelul

Grozavu și Lung au spus că principala armă cu care pot trece de Oțelul este inteligența. „Va fi o partidă dificilă, cu un adversar incomod, o echipă care te provoacă la un joc de luptă. Trebuie să fim inteligenți, să știm să contracarăm jocul lor, să ne impunem jocul nostru.

E foarte important ca orice oportunitate să o transformăm, pentru că la astfel de jocuri nu ai foarte multe șanse” a punctat șeful băncii tehnice ieșene, care a fost completat de portar: „Ne așteaptă un meci dificil, întâlnim o echipă agresivă, care nu te lasă să joci. Trebuie să fim inteligenți, calmi, răbdători, să profităm de oportunitățile pe care le vom avea și să venim acasă cu trei puncte”.

Poli a anunțat că, exceptându-l pe Ispas, care e accidentat, tot lotul e apt de joc la Galați.

CS Dinamo București - SC Popești Leordeni 0-1 » Mircea Lucescu i-a încurajat, Andrei Cristea i-a bătut!
dinamo
CS Dinamo București - SC Popești Leordeni 0-1 » Mircea Lucescu i-a încurajat, Andrei Cristea i-a bătut!
Locul 11 în Superliga, miză mare: zeci de mii euro și un meci în plus acasă în play-out!
ETAPA 30
Locul 11 în Superliga, miză mare: zeci de mii euro și un meci în plus acasă în play-out!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează