FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, ORA 20:45, LIVE PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Leo Grozavu: "Vom fi cel puţin la nivelul adversarului în partida cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Antrenorul secund al lui FC Vaslui, Leo Grozavu, spune că moldovenii sînt încrezători într-un rezultat favorabil contra Stelei şi este de părere că brazilianul Wesley Lopes va fi unul dintre protagoniştii părţii a doua a campionatului.

"Ne propunem să jucăm bine, să fim cel puţin la nivelul adversarului în partida de mîine. Ne-am pregătit bine, avem încredere în posibilităţile noastre. La fiecare meci cu echipele importante ale campionatului de motivezi suplimentar, cred că va fi la fel şi cu Steaua" a spus Grozavu pentru gsp.ro, referindu-se apoi şi la campania de achiziţii efectuată în iarnă de FC Vaslui:

"Ne lipsesc unii jucători din cauza accidentărilor, însă avem încredere în cei pe care-i avem la dispoziţie. Am făcut o campanie de achiziţii realistă, am adus fotbalişti valoroşi de la care aşteptăm să aducă un plus în retur. Wesley a dovedit că are calităţi, acum rămîne să-l vedem şi în jocurile oficiale. Am mare încredere în el, cred că va creşte nivelul campionatului!" :O.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  27 Februarie 2009, 00:01

@Hulk: La 5 metri de Nicolita :)))) toata lumea stie ca ala fuge si .. cam atat.

 •  26 Februarie 2009, 21:13

auzi la @hulk ... driblingurile lui Toja :)) ala e fotbalist ? :))

 •  26 Februarie 2009, 17:40

Felicitari domnule Leo Grozavu pentru ca sunteti antrenorul secund al unei echipe de prim esalon:) poate peste ani veti reveni la zalau ...cine stie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează