FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU LEVY-BEITAR

Levy continuă războiul cu Beitar şi cere daune de 214.000 de euro

Ronny Levy nu numai că nu e de acord să dea nici un euro lui Beitar, dar acum s-a hotărît să ceară el despăgubiri
Ronny Levy nu numai că nu e de acord să dea nici un euro lui Beitar, dar acum s-a hotărît să ceară el despăgubiri

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 17:43

Chiar dacă s-a asternut liniştea peste scandalul dintre Ronny Levy şi Beitar Ierusalim, asta nu înseamnă că litigiul s-a stins. Cele două părţi continuă să se judece la Comisia de Arbitraj în Sport din Israel, iar ultima mişcare este un contraatac neaşteptat al stelistului. Conform memoriului depus de Beitar atunci cînd Levy a plecat la Steaua, antrenorul ar trebui să dea 400.000 de euro.

Levy l-a angajat pe avocatul Moran Meiri, unul dintre cei mai buni în astfel de litigii, şi cere de la Beitar nici mai mult nici mai puţin decît 214.00 euro, daune pentru faptul că i-a fost pătată imaginea de către preşedintele clubului, Itzhack Korenfain.

"Acest preşedinte m-a jignit profund şi mi-a pătat imaginea. În loc să se ocupe de echipă, el are timp de astfel de lucruri şi să-şi alimenteze conturile. Dacă lucrurile erau ok, credeţi că David Amsalem, cel care devenise antrenor principal după mine, ar fi plecat cu şase zile înainte de startul campionatului. Şi lui i s-a cerut nimic", a menţionat Levy în cele 18 pagini ale memoriului său.

"Declaraţiile lui Levy sînt obraznice şi neadevărate. A plecat ca să ia bani mai mulţi şi sînt convins că verdictul Comisiei ne va fi favorabil", a afirmat, la rîndul său, Korenfain.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alextitel
alextitel  •  25 August 2011, 17:24

Romania este in pericol de a fi ocupata de Ungaria, Serbia si Polonia: http://erepublik.com/en/referrer/alextitel Trimiteti-mi mesaj in joc pentru mai multe informatii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează