FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Leziune, 5 zile out! » Pintilii va fi apt pentru meci oficial al anului

Pintilii, 29 de ani, a fost adus de la Pandurii la solicitarea expresă a lui Reghecampf şi a costat 800.000 de euro
Pintilii, 29 de ani, a fost adus de la Pandurii la solicitarea expresă a lui Reghecampf şi a costat 800.000 de euro

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 22:11

Pintilii a făcut o radiografie după accidentarea din amicalul cu Union Berlin şi a aflat că va rata startul pregătirilor din al doilea stagiu, însă va fi apt sută la sută pentru primul joc oficial, cel cu Chiajna.

Steaua a trăit periculos cîteva zile, cele ce au trecut din momentul în care Mihai Pintilii a ieşit accidentat în minutul 10 al partidei cu Union Berlin şi pînă cînd mijlocaşul a fost supus unui control medical amănunţit.

Reghecampf s-a tremut că l-ar putea pierde pentru multă vreme pe cel care în tur a fost unul dintre oamenii de bază, însă RMN-ul efectuat de doctori a adus o veste bună, dar şi una proastă.

Vestea proastă e că Pintilii a suferit o leziune musculară şi va fi nevoit ca timp de 5 zile să nu facă deloc efort, adică va lipsi de la antrenamente şi va rata prima parte a celui de-al doilea stagiu.

Vestea bună e însă că leziunea nu e una foarte gravă şi fotbalistul va fi complet refăcut pînă pe 14 februarie, dată la care Steaua va debuta în jocurile oficiale, restanţa cu Concordia Chiajna.

3 victorii în 7 meciuri de Liga 1 a reuşit Steaua fără Pintilii pe teren în tur, succese obţinute cu Săgeata, FC Vaslui şi FC Braşov

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Cu Dinamo Kiev, de la 18:15
Steliştii vor pleca astăzi în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Spania, unde şi-au fixat 5 meciuri de pregătire. Toate vor fi televizate de DigiSport, primul dintre ele avînd loc marţi, 28 ianuarie, de la ora 18:15, cu Dinamo Kiev. Meciurile cu Lokomotiv Plovdiv şi cu Elfsborg se vor juca pe 1, respectiv 5 februarie, de la 19:00, iar cele cu IFK Goteborg şi Korona Kielce de la 19:30, pe 30 ianuarie, respectiv 3 februarie.

Balde a plecat
Fundaşul central iberic de 18 ani, Omar Balde Gomez, ajuns în urmă cu trei zile în România pentru a începe pregătirea la Academia Stelei, a plecat din Ghencea după un singur antrenament. Agentul i-a găsit lui Balde o altă formaţie, iar puştiul nu mai doreşte să rămînă în ţara noastră.

Jură că nu se bagă
Mihai Stoica a dezvăluit motivele pentru care ar ieşi din fotbal imediat: "Am lucrat cu 20 de antrenori pînă acum. Dacă din cei 20, începînd cu Ion Moldovan, în 1992, pînă în prezent, unul singur spune că vreodată am încercat să mă implic în alcătuirea echipei, să insist ca un jucător să fie folosit şi altul nu, sînt în stare să pierd orice. Ies din fotbal imediat, dar nu există aşa ceva!".

INBOX:
- Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: "Ne apropiem de meciurile oficiale, trebuie să lucrăm mai mult la explozie, trebuie să lucrăm mult mai mult cu mingea. Mai avem încă 5 amicale în care o să încerc să joc cît mai mult cu formula standard".
- Conform România TV, Gigi Becali a decis să ofere cîte 5.000 de euro celor trei salvatori ai victimelor accidentului aviatic care a avut loc în Munţii Apuseni, lunea trecută. De acordarea banilor se va ocupa Ionuţ Luţu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
madskills
madskills  •  26 Ianuarie 2014, 15:02

Stire nationala, se scrie despre Pintili de parca e cel mai bun mijlocas din istoria Stelei. Unde dracu pe lumea asta o echipa cu pretentii joaca cu 2 inchizatori??? Ne-am saturat, ani de zile, numai cupluri de inchizatori. Sa-i dea mai multe sanse lui Filip cand isi revine ca ala mai stie si cu "obiectul" fata de Pintilii, are viziune, e si mult mai tanar. Sau sa-l puna pe Stanciu sa joace la mijloc ca la Vaslui o facea foarte bine. Sunt atatea solutii in lot, nu sta Steaua in Pintili.

daniels7714
daniels7714  •  26 Ianuarie 2014, 15:00
Postat de roadster1988 pe 26 Ianuarie 2014, 11:30

cine-i asta...ii fotbalist?

moldoveneeee , asta a omaorat Ungaria !

weiss_rot72
weiss_rot72  •  26 Ianuarie 2014, 14:44

Se pare ca pintilica vrea sa ne arate ca e un jucator mediocru. Unii stiau de asta. In afara de cateva suturi mai bune (unele si gol) si cateva faulturi grosolane (multe nesanctionate, Dimii, Tudorii, Deaconii stiu de ce), n-a prea aratat mai nimic (in afara de fatza aia de impingator de plug tras de cai). Nu-i bai, cu sau fara tine, 5te0lutza tot pierde campionatul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close