FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Libertate cu emoţii » Condescu a fost eliberat, însă Parchetul îl poate reţine din nou pentru 29 de zile

Fericit că a scăpat de arest, Condescu s-a dus direct la stadionul
Fericit că a scăpat de arest, Condescu s-a dus direct la stadionul "Tudor Vladimirescu"

Articol de - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 noiembrie 2013 20:36

Condescu a fost eliberat ieri, după ce mandatul de 24 de ore a expirat, dar Parchetul poate emite în continuare un mandat de reţinere pentru 29 de zile.

Marţi, Marin Condescu a fost audiat la sediul IPJ Gorj şi imediat pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ca urmare a unui dosar în care e suspectat de înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani!

Ieri, oficialul Pandurilor a fost dus la Parchetul Tribunalului Gorj pentru a fi audiat, alături de el fiind prezent şi Viorel Temelescu, vicepreşedintele clubului, care-i bănuit de complicitate la înşelăciune şi fals.

Condescu şi Temelescu au fost eliberaţi la 17:00, după ce mandatul de 24 de ore a expirat. Cu toate că au putut pleca din arest, Parchetul poate emite pe numele celor doi mandate de arestare pentru 29 de zile în perioada ce urmează, însă o decizie nu a fost luată pînă tîrziu în noapte.

Preşedintele Pandurilor este anchetat într-un dosar penal deschis în vară care vizează modul în care firma ce asigura tichetele de masă pentru mineri şi energeticieni a încheiat cu clubul de fotbal un contract de cesiune de creanţe de 1,7 milioane de lei.

La acesta a fost anexată şi plîngerea în legătură cu împrumutul de 2,2 milioane de lei acordat de Condescu echipei, bani pe care ulterior i-ar fi recuperat fără să-i treacă prin contabilitate.

"La revedere!" - Singurul comentariu făcut ieri de Condescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
zigic1
zigic1  •  14 Noiembrie 2013, 12:17

Dar afacerile ginerilor??? de acolo ies o gramada de bani negri, alea de ce nu sunt anchetate???

eheg
eheg  •  14 Noiembrie 2013, 12:03

Gabi Cîrjaliu, unde ai auzit ca Parchetul poate emite mandat de arestare pentru 29 de zile? Parchetul emite doar mandate de retinere, pentru maximum 24 de ore. Arestarea o dispune doar Instanta de judecata.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Noiembrie 2013, 11:18

Nimeni nu te aresteaza degeaba ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează