FOTBAL  »  Superliga  »  

Liceenii

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2008 00:00

Înaintea meciului cu U. Cluj, elevii lui Dorinel Munteanu au împărţit în liceele din Vaslui eşarfe şi calendare cu însemnele clubului. Cristian Hăisan a fost sufocat de către admiratoare la Grupul Şcolar "Ştefan Procopiu". Portarul galben-verzilor a dat zeci de autografe şi s-a fotografiat alături de junele liceului, care l-au luat cu asalt pe goalkeeper. "Nu mă aşteptam la o asemenea primire. Acum, sper ca duminică să avem parte de un stadion plin. Le promitem că le vom oferi drept mărţişor o victorie în faţa Clujului", a spus printre pupături portarul vasluian.

Un alt jucător "asaltat" de liceeni a fost Sorin Frunză. Căpitanul galben-verzilor a avut parte de o adevărată şedinţă foto, fiind nevoit să suporte minute în şir bliţurile aparatelor foto digitale. "Sper să mai avem astfel de ocazii, de a fi în mijlocul liceenilor. Nu mă aşteptam să avem parte de o asemenea primire. Sper să nu-i dezamăgim şi promit că vom duce Vasluiul în UEFA", a mai precizat Sorin Frunză. La Grupul Şcolar "Ion Mincu", Marko Ljubinkovic a fost vedeta întâlnirii cu elevii liceului. De asemenea, sârbul a fost supus la o şedinţă de autografe, după care a părăsit unitatea şcolară, invitându-i pe liceeni la meciul de duminică, 9 martie. "M- am simţit extraordinar. Este o bună propagandă fotbalului. Va fi un meci greu, însă le promitem că vom obţine victoria", a completat Ljubinkovic. Acţiunea va continua şi pe data de 8 martie, când jucătorii Vasluiului vor împărţi sute de flori în centrul Vasluiului.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
 •  08 Martie 2008, 23:37

sa-mi bag polla in liceul racovita din vaslui...numai taranci de la satele de langa vaslui si cocalari manelisti imputiti ies pe banda rulanta de acolo!!!

 •  08 Martie 2008, 12:22

o sal tineti minte FORTA U CLUJ nu vb de superioritate ca nu sunteti mai buni vom vedea pe teren

 •  07 Martie 2008, 00:28

iote-l pe tzaf in poza...wa prostaneee..cel mai prostan profesor de sport din vaslui...orbetele mai traieste:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează