FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Licențierea se înăsprește » Din sezonul viitor de L1, vor fi luate în calcul inclusiv datoriile către stat ale cluburilor, iar sancțiunea poate ajunge până la retrogradare

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2016 00:00

Comitetul Executiv desfășurat ieri a adoptat o decizie care schimbă radical regulile de licențiere începând cu sezonul 2017-2018 din Liga 1.

Astfel, în evaluarea criteriului financiar, se vor lua din nou în calcul datoriile către stat, care fuseseră scoase din procedură în 2012, în timpul mandatului lui Mircea Sandu. De această facilitate au beneficiat mai multe cluburi din L1, inclusiv Rapid și Dinamo, căci, pentru majoritatea grupărilor, restanțele către stat erau cele mai împovărătoare.

De asemenea, formațiile în culpă vor putea fi sancționate inclusiv cu retrogradarea din L1, formulă la care renunțase chiar administrația Răzvan Burleanu la începutul mandatului, în 2014. Echipele riscau maximum o depunctare, fără posibilitatea de a fi trimise în eșaloane inferioare.

250 de defribilitoareva achiziționa FRF pentru cluburile din L1, L2, L3, juniori și la AJF-uri: bugetul afectat operațiunii va fi de 234.000 de euro, potrivit hotărârii de ieri a CEx

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
montgomerry
montgomerry  •  27 August 2016, 18:46

Neica Gafiuc,printre datornicii la stat au fost nu numai Dinamo si Rapid, a fost si echipa de casa. Ba era in capul listei.Si pentru ca sunteti ce sunteti, nu pot sa vaiert:,,bugetul afectat operațiunii va fi de 234.000 de euro''???? No comment.

119260161856272
Nicu Veres  •  27 August 2016, 16:59

Asta da ajutor pentru foodbalul rominesc sa va fie rusine DOM. BBUBURLEANU daca asa vrei sa ajuti echipele mai sarace bine ca pentru tine si oameni tai ai putut fura din bani echipelor.

ticbis
ticbis  •  27 August 2016, 11:15
Postat de vasy86le pe 27 August 2016, 09:11

Cine vorbeste, vezi ca si fcsb-ul tau avea niste datorii de vreo 12 milioane de euro parca, daca iti place *** ai vrea ca toti adversarii fcsb-ului sa fie retrogradati, sa jucati voi cu fcsb 2 si sa castigati numai voi campionatul.. bine ca mai sunt si oameni cu mintea la cap in tara asta, altfel ar fi jale mare.

Esti prost informat! FCSB n-a avut nicio treaba cu datoriile alea de care vorbesti tu. Datoriile alea au fost facute de catre fosta asociatie de fotbal detinuta de catre Paunescu si de catre Armata. Deci datoriile alea au fost facute de generalii lui Talpan si Boroi, nu de catre Becali! Datoriile alea trebuiesc platite de Talpan, ai inteles?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează