FOTBAL  »  Superliga  »  LICITAȚIE

9 tricouri de fotbaliști, vândute la licitație pentru repararea acoperișului Liceului Tehnologic din Nucet » Tavi Popescu, fost elev, a adus cei mai mulți bani

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 16:09 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 16:24

Elevii și profesorii Liceului Tehnologic Nucet au strâns, în urma unei licitații, banii necesari reparației acoperișului. S-au strâns 15.000 de lei, după ce la licitație s-au vândut 9 tricouri ale fotbaliștilor. Cei mai mulți bani, 10.000 de lei, s-au strâns pentru tricoul lui Octavian Popescu.

Înainte de Crăciun, la liceul la care a învățat „decarul” de la FCSB, s-a organizat un târg de Crăciun pentru a strânge banii necesar unei reparații la acoperiș, potrivit scoala9.ro.

„Simulează” Becali credința? Ce crede Părintele Vasile Ioana, cel care l-a analizat îndeaproape: „Vorbesc despre domnul Gigi fără camere de luat vederi”
profu’ de sport
„Simulează” Becali credința? Ce crede Părintele Vasile Ioana, cel care l-a analizat îndeaproape: „Vorbesc despre domnul Gigi fără camere de luat vederi”

Tricoul lui Octavian Popescu, vândut la licitație la fostul liceu

S-au vândut 9 tricouri ale unor foști elevi, care au deveni fotbaliști. „Unele tricouri le-a adus de acasă, pe altele le-au donat jucătorii pentru eveniment”, a spus directorul școlii.

Printre fotbaliști se numără Ionuț Bobea (atacant Dinamo), Antonio Dumitru (extremă Poli Iași) și Octavian Popescu (extremă FCSB).  Tricoul vedetei de la FCSB a fost la mare căutare. Iar după o luptă aprinsă, între 5 persoane, s-a vândut cu 10.000 de lei.

„Mă bucur că mai mulți colegi au avut parte de strângerea fondurilor. Eu am donat tricoul, l-am dat din suflet pentru că iubesc școala asta, care mi-a oferit foarte multe lucruri”, a spus Antonio Dumitru.

Fotbal finanțat cu lapte, brânză, grâu și porumb

La liceul Tehnologic Nucet, fostul director, Constantin Gherghe, a ales să facă și clase cu profil vocațional-sportiv, specializare fotbal. Mai sunt clase cu profil piscicol și de prelucrător de pește, de tehnician în activități economice, de tehnician în gastronomie, silvic sau panificație și produse făinoase.

„Pofta" cu fotbalul e susținută din fonduri proprii. Ministerul Educației nu finanțează pasiunea puștilor din liceu. Iar cei aproape 20.000 de euro anual vin din ferma liceului: 30 de vaci, 40 de porci, 20 de oi, plus culturile de porumb, grâu și lucernă. Plus un parc fotovoltaic destul de întins. Animalele dau alimente pentru cantina în care sunt hrăniți cei ce stau la internatul școlii.  Practic, un liceu e susținut financiar de propria fermă, propria

Pe lângă Octavian Popescu au mai ieșit câțiva fotbaliști: Alexandru Țigănașu, al cărui portret se află la intrarea în liceu, Alexandru Stoica, de la Voluntari, sau Cristi Neguț.

VIDEO Liceul Teoretic Nucet, pepiniera de fotbaliști susținută de o fermă:

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10Klaudiu10
10Klaudiu10  •  23 Decembrie 2022, 17:48

Ce sa zic ........ mmmm ......... eu stiu ................. ce sa zic. Hahahaaaaa, frumos limbaj are acest octavian popescu, un personaj cu muuuulta stiinta de carte. Foaaaaaaarte muuuulta. Hahahahhahaaaahahaaaa.

odoacru
odoacru  •  23 Decembrie 2022, 16:51

Ahahahaha....cum sa dai 10 000 pe tricoul lui ăla?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează