FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV, MÎINE, ORA 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lider tras pe tuşă » Alexa, menajat de Răzvan ca să nu fie suspendat cu Dinamo

Alexa (31 de ani) e singurul rapidist care n-a lipsit nici un minut pînă acum din meciurile oficiale jucate în Liga 1 şi în Europa
Alexa (31 de ani) e singurul rapidist care n-a lipsit nici un minut pînă acum din meciurile oficiale jucate în Liga 1 şi în Europa

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 22:11

Răzvan se gîndeşte să-l lase pe bancă mîine pe Alexa, pentru că mijlocaşul e la limita suspendării şi ar putea rata Dinamo


Răzvan Lucescu e precaut înaintea derby-ului cu Dinamo de peste două etape. Antrenorul ia în calcul să joace sîmbătă contra Braşovului fără omul care ţine mijlocul Rapidului şi unul dintre liderii din vestiar, Dan Alexa. În cazul în care l-ar folosi şi "închizătorul" ar fi avertizat cu cartonaş, el ar rata automat marele duel din Groapă.

Cel care ar urma să "închidă" mîine în locul lui Alexa este Nicolae Grigore. Lucescu jr. a testat mutarea încă de la amicalul de vinerea trecută cu Bologna (1-2). Grigore a fost "integralist" cu italienii, în timp ce Alexa nici măcar n-a mai fost introdus pe teren, fiind menajat. "Stoperul" Ovidiu Burcă e celălalt rapidist care a ajuns deja la trei "galbene" încasate în actuala stagiune.


6,40 e media notelor GSP a lui Alexa în Liga 1, a treia din tot lotul alb-vişiniu după cea a lui Marcos Antonio şi Pancu (ambii cu 6,50)

22 de meciuri din care 19 ca titular a bifat Grigore în 2010-2011 pentru giuleşteni, reuşind şi un gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  10 Septembrie 2011, 00:29
Postat de a_arabu pe 09 Septembrie 2011, 10:30

OOOOitza, nu stiu cum sa-ti zic, dar in returul trecut noi am luat bataie in Giulesti de la sportul cu 0-1, iar voi ati batut cu 2-1 dupa ce maicon era singur-singurel si nejenat de nimeni in careu, ca marele fundas (am uitat cum il cheama), "a uitat sa sara la minge"...asa ca ciocul mic....FZR !!! iar cu brasov, ii batem pt ca suntem mai buni decat ei, nu trantim niciun meci

Lasa-i,ca stelistii astia la cate blaturi au in istoria lor,cauta nod in papura la altii.Trebuie sa-i amintesti ca in campionatul trecut,Brasovul ne-a rupt la ei.Ei acuza echipele care ne-au invins acum cateva luni.

mickeyd
mickeyd  •  09 Septembrie 2011, 13:37

conform GSP Alexa a luat deja galben cu Ceahlaul special ca sa stea meciul asta. sunteti specialisti in.. istorie contrafactuala.

dora
dora  •  09 Septembrie 2011, 11:29

asta a luat deja 3 galbene in primele 5 etape!?..este incurabil!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează