FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lideri fiindcă rezistă mai mult! » Steliştii îşi distrug adversarii în repriza a doua

Rusescu și ai lui i-au presat pe rapidiști mai ales în repriza a doua și au dat golul victoriei în ultima fază a meciului
Rusescu și ai lui i-au presat pe rapidiști mai ales în repriza a doua și au dat golul victoriei în ultima fază a meciului

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 20:34

Echipa lui Reghecampf aşteaptă ca oponentul să-şi piardă puterile: în partea secundă a meciurilor e, de departe, cea mai tare din România.

Steaua aleargă cel mai bine şi rezistă cel mai mult. Toate rivalele ei au remarcat asta, fiind lăudaţi şi Reghecampf, şi preparatorul fizic Neubert. Dovada că nu e vorba doar despre închipuirile adversarelor: un clasament întocmit numai după rezultatele din jumătatea a doua a partidelor o plasează pe Steaua lider detaşat. Adică echipa marchează şi face puncte o dată ce oponentul cade fizic.

Roş-albaştrii ar avea 28 de puncte dacă s-ar lua în considerare doar părţile secunde ale jocurilor, exact cîte au acumulat şi în ierarhia reală. Doar că în clasamentul adevărat pe locul al doilea e Pandurii, cu doar trei puncte în urma "militarilor", în vreme ce în topul scorurilor de după pauză trupa din Ghencea e urmată de FC Vaslui, la şase puncte distanţă. Performanţa moldovenilor e surprinzătoare. Porumboiu a demis pînă acum doi antrenori motivînd că echipa nu e pregătită fizic, pe Inacio înaintea startului stagiunii şi pe Şumudică, recent.

Faptul că Steaua s-a comportat mai bine spre sfîrşitul jocurilor decît la începutul lor e demonstrat şi urmărind ce au făcut Tănase şi Chipciu în primele jumătăţi ale meciurilor: doar 18 puncte, abia pe poziţia a cincea în Liga 1! Formaţia roş-albastră a învins inclusiv în derby-urile pe care le-a disputat înaintea întreruperii campionatului graţie forţei pe care a arătat-o pe finaluri: 1-0 cu Rapid la ultima fază a meciului, 2-1 la Ploieşti după 1-1 la pauză şi 1-0 cu CFR Cluj, tot cu o reuşită apărută spre sfîrşitul jocului.

"Probabil că Steaua foloseşte metode de antrenament mai noi, mai moderne, nu ştiu exact care e secretul, dar echipa arată că e foarte bine pregătită" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Chiar dacă am avut nouă jucători convocaţi la echipele naţionale, ei se vor comporta bine şi duminică, la Tîrgu Jiu. Sînt prea bine antrenaţi ca să nu se descurce!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Clasament după rezultatele din repriza I:
1. Pandurii: 21 p
2. Gaz Metan: 20
3. Petrolul: 19
4. CFR: 18
5. Steaua: 18

Clasament după rezultatele din repriza a II-a:
1. Steaua: 28 p
2. Vaslui: 22
3. Pandurii: 21
4. Dinamo: 20
5. Astra: 18

Clasamentul real:
1. Steaua: 28
2. Pandurii: 25
3. Astra: 21
4. Vaslui: 19
5. Dinamo: 18

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Popa, călcat în picioare de Vadim
După ce a debutat în echipa naţională în meciul cu Olanda, de marţi seară, Adi Popa a avut parte de cel mai dur atac din momentul în care a fost transferat la Steaua. "Nu ştiu ce caută acest jucător la echipa naţională. Păi, cu Adi Popa vrea Piţurcă să ne calificăm? Popa e o damigeană grăsană care se rostogoleşte", a spus Corneliu Vadim Tudor despre mijlocaşul din Ghencea, în emisiunea Un Show Păcătos, de la Antena 1. Popa (24 de ani) are 1,70 metri şi 70 de kilograme.

Zotta îl atacă pe Piţi
Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a trimis săgeţi în direcţia selecţionerului pentru modul în care a alcătuit lotul la "dubla" cu Turcia şi Olanda. "Nu mi-a făcut nici o plăcere să văd meciul. Erau prea mulţi stelişti. Cum să iei 8 de la Steaua? Mai lipseau Nikolici şi Matei. O fi Steaua echipa momentului, dar să iei 8 jucători? E exagerat", a declarat Zotta la GSP TV.

Grigoraş: "Mi-e frică de şerpi, nu de Steaua"
Petre Grigoraş, antrenorul celor de la Pandurii Tg. Jiu, a prefaţat derby-ul cu Steaua, programat duminică seara, de la 21:30. "Dacă mi-e frică de Steaua? Doamne, fereşte! Mie mi-e teamă de şerpi, de şobolani, în nici un caz de Steaua. Am mai spus-o, o repet şi acum, Steaua e cea mai completă echipă la ora actuală, dar şi aşa, vreau s-o bat", a spus Grigoraş.

De mîine, bilete la case cu Molde
Steaua va pune în vînzare mîine dimineaţă la case biletele rămase pentru meciul cu Molde, al treilea din grupele Europa League, care se va disputa joia viitoare, pe Arena Naţională, de la 22:05. De sîmbătă pînă luni se vor găsi bilete doar la casele stadionului Steaua, iar începînd de marţi doar la Arena Naţională. Cele mai ieftine bilete sînt la peluze, între 15 şi 30 de lei, la tribuna a II-a costă între 30 şi 100 de lei, iar în zona VIP sînt cele mai scumpe: 150, 200 şi 300 lei. Vor fi puse în vînzare 6.000 de bilete, restul fiind deja achiziţionate pe net.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
darfcar
darfcar  •  19 Octombrie 2012, 13:42
Postat de divide_et_impera pe 19 Octombrie 2012, 08:44

Să inteleg ca tu nu ai avut ce face si ai intrat aici sa cauti o virgula, un punct, acorduri, dezacorduri etc. lipsa ? Vad ca ai gasit ceva, acum esti multumit ?

Asta este coleg cu sluguta lui arpi pascanii,coleg cu albu sibiu.KVSC wc-ul stelistilor,echipa franarilor....pisoarul!!

totdd
totdd  •  19 Octombrie 2012, 09:41
Postat de flacara.visinie pe 19 Octombrie 2012, 03:03

S-a vazut si in meciul cu batraneii de la Copenhaga, aia care pe contraatac se duc cu taxiul ca altfel se termina meciul pana traverseaza terenul. Forma fizica mai buna din a doua repriza s-a manifestat sub forma unui gol extrem de norocos marcat de betivanul sef al Stelei. Multumim pentru inca un articol din seria "Steaua, un secol de realizari marete".

aha. dar noroc cu cfr ca a baut pe echipa de copii a lui hagi. deh, steaua s-a chinut cu batraneii. pe voi v-au batut niste copii !

divide_et_impera
divide_et_impera  •  19 Octombrie 2012, 08:44
Postat de dankoss pe 19 Octombrie 2012, 08:25

Fiind un ziar, ma astept sa citesc articole scrise de oameni de litere. Prin urmare, INVATATI ODATA PENTRU TOTDEAUNA SA FACETI ACORDUL INTRE SUBIECT SI PREDICAT!!! Un rest - doua resturi. "RESTUL biletelor fiind deja ACHIZITIONAT..." Ca idee...

Să inteleg ca tu nu ai avut ce face si ai intrat aici sa cauti o virgula, un punct, acorduri, dezacorduri etc. lipsa ? Vad ca ai gasit ceva, acum esti multumit ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează