FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Liderii suporterilor stelişti i-au transmis un mesaj clar lui Rădoi: "Trebuie să facă asta neapărat"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 11:05

Mirel Rădoi are o mulţime de probleme la cîrma Stelei. Una dintre cele mai importante este lipsa fanilor din tribune.

Dorin Taban, unul dintre liderii Peluzei Nord, a dezvăluit că Rădoi a primit un mesaj clar din partea suporterilor roş-albaştri.

"A venit Mirel, şi-a dat viaţa pentru echipa asta ca jucător, acum încearcă sa facă performanţă şi ca antrenor. L-am rugat să afle dedesubturile acestei situaţii şi să ni le explice şi nouă. Ne-a promis că va face tot ce poate să desluşească şi el misterele situaţiei ăsteia.

E la primul contact cu antrenoratul, are nevoie de jucători, de suporteri, de tot sprijinul. Uitaţi-vă ce se întîmplă meci de meci. Nimeni nu se zbate pentru Steaua, echipa e lăsată să meargă aşa. Mi se pare că duce spre amatorism toată situaţia asta", a spus Taban la televiziunea sportro.

Liderul Peluzei Nord a vorbit şi despre întîlnirea de peste o săptămînă a suporterilor Stelei.

"E stabilit totul de mai mult timp, o să fim în număr mare. În funcţie de părerile tuturor, o să luăm o decizie. Nu e nici o cearta, vrem doar să ştim exact situaţia. Vrem să aflăm la cine e palmaresul, al cui este. Nici una dintre părţi nu a venit cu nici o dovadă. Nu s-a vrut din partea conducerii să venim înapoi la stadion, asta e clar. Nu a încercat nimeni să aducă o dovadă. Toţi şi-au spus punctele de vedere, dar lipseşte orice dovadă concretă", a mai adăugat Taban.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
886986008003527
Vilcan Valentin  •  21 August 2015, 10:11

Nu stiu de ce am avea nevoie de mareata galerie atata timp cat 2 tururi, eu si fiul meu, nu am putut fi in tribune datorita lor. Si au mai fost cazuri identice. Intai interdictie de acces in stadioane la toti huliganii *** si apoi sa vorbim de lideri. Care lideri si ce galerie ???? Mi-a placut o gluma a unui tip pe Facebook: Intra nevasta in camera si il intraba nervoasa: iar te uiti la fotbal ma? Ce fotbal femeie, ma uit la Steaua. Trist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

406440936214064
GoldenCookies Alexandru  •  20 August 2015, 16:38

Suporterii nu ar trebuii sa dezbata aceasta tema,ei trebuie sa vina sa sustina echipa,nu trebuie sa il puna pe Radoi sa fie vreun "detectiv" care sa desluseasca nu stiu ce mistere,ei trebuie sa vina si sa sustina Steaua.

vap_andrei
vap_andrei  •  20 August 2015, 16:15

Nici n-am citit textul. Mi-a ajuns titlul. Eu sunt suporter al Stelei și n-am nici un 'lider' autoproclamat sau susținut de toți imberbii și neofiții de prin Românica.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează