FOTBAL  »  Superliga  »  PARIUL LUI REDNIC

Liderul Pancu

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Pancu pare să fie deja un cîştig pentru Rapid. Îşi asumă rolul de şef în teren, execută toate fazele fixe şi duce 90 de minute la ritm intens. Costin Lazăr-Daniel Pancu. Acesta e cuplul de mijlocaşi centrali cu care Mircea Rednic va forţa, în ultimele 15 etape din campionat, accesul în Liga Campionilor. Antrenorul a folosit formula şi în ultimul amical jucat de giuleşteni în Portugalia, 0-1 cu Naval, locul 14 din primul eşalon lusitan, cu Lazăr în faţa apărării, iar Daniel mijlocaş ofensiv.

Pancone a fost chiar integralist şi a purtat banderola, pe care a păstrat-o şi după pauză, cînd a intrat pe teren Vasile Maftei, căpitanul din ultimii ani al alb-vişiniilor. Fostul internaţional şi-a asumat rolul de lider în amicalul cu Naval. A comunicat permanent cu colegii, a dirijat majoritatea atacurilor echipei sale, a strigat de cîteva ori la Herea şi i-a arătat cum trebuie să joace, l-a încurajat pe Săpunaru înaintea unei lovituri libere.
Fotbalistul pe care Rapid l-a suflat Stelei e responsabil cu toate fazele fixe de care beneficiază echipa lui Rednic. Pancone execută foarte bine toate cornerele şi loviturile libere de pe ambele laturi ale terenului, punîndu-şi colegii în situaţii bune şi adversarii în dificultate. "Daniel e important şi la fazele fixe, dar nu numai. Va fi un mare cîştig, veţi vedea!", e părerea tehnicianului despre mijlocaşul de 31 de ani.

"Pancu e pariul meu! Va ajuta mult Rapidul şi în teren, dar şi în vestiar!"

Mircea Rednic

75 de mii de euro va cîştiga Pancu din salariu în cele 4 luni de contract cu Rapid, angajamentul lui urmînd să fie rediscutat în vară

Ce zic rapidiştii vechi

"S-ar putea ca Rapidul să-l ajute pe Pancu să redevină ce a fost, el va avea de cîştigat dacă va înţelege că Rapid i-a întins o mînă de ajutor. Totuşi, eu sînt de părere că Rapid avea nevoie în primul rînd de un vîrf de atac, abia apoi de un mijlocaş de creaţie cum este Pancu"

Liţă Dumitru

"Pancu poate fi de un real ajutor Rapidului cu o singură condiţie: să reuşească să se înţeleagă cu Rednic. Îmi doresc să se înţeleagă, dar depinde în special de Rednic, pentru că ştie toată lumea că Pancu a fost dorit de suporteri şi mai puţin de conducere"
Dănuţ Lupu

"Pancu are calităţi şi poate reveni la forma de acum cîţiva ani, dar faptul că suporterii au insistat foarte mult ca el să se întoarcă poate fi o presiune care să nu-i facă bine. Fanii aşteaptă mult de la el, e o responsabilitate mare, dar Pancu poate deveni asul din mîneca Rapidului dacă este susţinut de colegi şi de antrenor"

Rică Răducanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  01 Februarie 2008, 11:46

tine o tot asa pancone!!!!

 •  01 Februarie 2008, 09:36

Rapid nu a mai avut un coordonator de joc de valoare de la Ziatti. Rednic, ca sa cistige, trebuia sa mute cistigator. E posibil ca aceasta sa fie mutarea cistigatoare. Lotul lui Rapid este de valoare, dar ca sa cistigi iti trebuie ceva in plus. Rednic este ambitios Daca cistiga campionatul le-a astupat gura tuturor. Este posibil ca Rednic sa cistige pariul si sa ia titlul si cupa. Are un singur adversar: galeria Rapidului, care este dispusa sa piarda si cupa si campionatul , numai sa-l goneasca pe Rednic din Giulesti. Rednic, de acord, a gresit fata de ei, dar si-a cerut scuze. In interesul echipei este sa cistige cupa si campionatul. Eu, ca vechi rapidist, vreau sa cistige tot, iar suporterii sa fie alaturi de ei si la bine dar si la mai putin bine. Sa fiti cu totii sanatosi si sa nu bucuram la vara. Succes.

 •  01 Februarie 2008, 03:11

maftei este cu siguranta, in afara de un fundas mediocru dar constant, una din cele mai subdezvoltate dpdv intelectual forme de viata din liga 1!!! as indrazni sa spun ca e mai prost si decat ghipsul lu zicu si decat leocoplastul pe care si-l pune lobont si decat gelul din parul lui banel. aste e...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează