FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Reîncep tensiunile în Liga 1: „Becali vrea să-l bată pe Șumudică, e o ambiție totală! După lot, FCSB e favorită”

Marius Șumudică e noul antrenor de la CFR Cluj
Marius Șumudică e noul antrenor de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 14:58 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 15:26

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat numirea lui Marius Șumudică la CFR Cluj. 

„Corleone” laudă abilităție lui Șumudică, dar așteaptă o replică pe măsură din partea lui Gigi Becali, patronul de la FCSB. Totodată, Dragomir e de părere că, din punct de vedere al lotului, roș-albaștrii pornesc favoriți în noul sezon.

Să vedem ce face Șumudică la Cluj. Acum e o ambiție totală și cu Becali, vrea să-l bată după ce l-a refuzat. Șumudică e omul dracului, e șmecher, are de toate. Cred că va avea rezultate. Are și un președinte cu care e prieten, Marian Copilu. 

După lot, tot FCSB e favorită și anul acesta”, a afirmat Dumitru Dragmir, la emisiunea „Ora exactă în sport”. 

Marius Șumudică, promisiune total neașteptată, după ce a semnat cu CFR Cluj

Marius Șumudică (50 de ani), noul antrenor al lui CFR Cluj, le promite oficialilor din „Gruia” că nu vor avea deloc de-a face cu varianta colerică a tehnicianului.

Recunoscut pentru temperamentul vulcanic, afișat în special în perioada în care a antrenat în Turcia, Marius Șumudică anunță o schimbare totală pentru experiența de la CFR Cluj. Șumi e pregătit să renunțe la reacțiile recalcitrante din trecut și promite că va încerca să nu fie eliminat de arbitri în timpul mandatului său de la Cluj.

„O să vedeți un alt Șumudică, din punct de vedere al comportamentului, al imaginii. Nu vreau ca echipa mea să fie privată de prezența mea pe bancă. La condițiile pe care le am, trebuie să fii nebun ca să-ți pătezi imaginea. Am ajuns la un club mare nu doar în România. Nu trebuie să mai fac nicio greșeală. 

Nu, nu veți vedea o statuie (n.r. -un antrenor fără reacție pe bancă). Trăiesc jocul și voi face totul în limita bunului simț și a regulamentului. Nu voi jigni pe nimeni și prefer să nu mai intru în dialoguri în contradictoriu. Sunt antrenor și trebuie să arăt lucruri doar pe teren - Marius Șumudică, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Marius Șumudică, noul antrenor al lui CFR Cluj

Antrenorul și șefii lui CFR Cluj au negociat timp de câteva zile și au ajuns la un acord, miercuri fiind semnat contractul valabil pe următoarele două sezoane. Șumudică îl înlocuiește pe Edward Iordănescu, cel care a plecat după cucerirea titlului în sezonul recent încheiat.

Campion cu Astra în 2016, Șumudică a negociat și cu FCSB, dar nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Antrenorul are ca obiectiv accesul în grupele Europa League. Clujenii nu consideră Conference League o opțiune mulțumitoare. 

CFR Cluj va fi a 8-a echipă din Liga 1 pe care o antrenează Șumudică, după Gloria Bistrița, Rapid, Astra, FC Brașov, Vaslui, U Cluj și Chiajna.

  • Gloria Bistriţa: 2009 -2010
  • Rapid: 2010 - 2011
  • Astra: 2011-2012, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017
  • FC Braşov: 2011-2012
  • FC Vaslui: 2012-2013
  • U Cluj: 2012-13
  • Concordia Chiajna: 2013-2014, 2014-2015

VIDEO Gigi Becali, despre numirea lui Șumudică la CFR Cluj și relația cu Todoran: „În România, antrenorul contează doar 60%”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Prima reacție a lui Șumudică după ce a semnat cu CFR » Când au început, de fapt, negocierile și de ce a ales echipa din Gruia

VIDEO Gigi Becali, după ce Șumudică l-a păcălit și a ales-o pe CFR Cluj: „Doamne, ferește! O luasem razna. Mai bine cu «Dorodan»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
parpalache
parpalache  •  04 Iunie 2021, 08:22

Cica„Dupa lot fcsb e favorita”!Zaau?!Ne-am cam saturat de „melodia” asta falsa!Adica unul-negustor versat-de sorginte balcanica-isi lauda marfa in gura mare-ca precupetele la piata-si gata,noi cadem *** de admiratie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

siriussirius
siriussirius  •  03 Iunie 2021, 22:33

Astia doi gigi si dragomir is cei mai mari si unicii,imbatabilii specialisti in fotbalul romanesc,din pacate numai unul e antrenor manager patron al nostru,m-as bucura sa mearga si dragomir antrenor manager si patron la dinamu sa aiba si ei bucuria performantelor noastre sa iasa din mediocritate .Marele om de fotbal dragomir aproape toti citi jucatori i-a recomandat lui becali au fost tepe,ciurucuri ca valoare

siriussirius
siriussirius  •  03 Iunie 2021, 22:20

Daca pina acuma n-a avut ambitii de genul asta e grav

Vezi toate comentariile (15)
Comentează