FOTBAL  »  Superliga  »  SPECTATORI

LIGA 1. Cea mai proastă veste pentru suporterii români: „Vor trece luni bune până la revenirea lor”

Suporterii nu vor reveni prea curând în tribune. foto: GSP
Suporterii nu vor reveni prea curând în tribune. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 10:10

LIGA 1. La aproape două luni distanță de la ultimul meci disputat cu spectatori în campionatul intern, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, face o mărturisire sinceră.

Potrivit acestuia, șansele ca meciurile să se desfășore cu spectatori în următoarele luni sunt infime, atât cât timp normele de prevenție împotiva coronavirusului vor fi pe primul loc

„Evident că meciurile cu spectatori vor fi reluate mult, mult mai târziu, altfel nu am putea păstra distanțarea socială. Sportivii au nevoie de spectatori, dar trebuie să avem o înțelegere, nu poți controla modul de aranjare a 5.000 de persoane într-un stadion. 

Probabil că vor trebui să treacă luni bune până la momentul revenii spectatorilor pe stadion”, a spus Ionuț Stroe, la Digi Sport. 

VIDEO. Antrenamente pe BLAT în Liga 1! Deși e interzis în stare de urgență, mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește!

Citește și alte știri de actualitate:

UEFA, lovitură pentru Dinamo! Decizia care-i lasă pe „câini” în afara Europei » Cine mai are de suferit + cine câștigă

EXCLUSIV Asta e lista reală a datoriilor de la Dinamo! Suma totală din spatele leului cerut de Negoiță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează