FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

Cum arată startul sezonului pentru CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova » Cele 3 rivale se duelează în 3 etape consecutive

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 15:56 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 16:14

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru noul sezon din Liga 1, iar CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova se vor întâlni între ele în etapele 9, 10 și 11.

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, echipele care în sezonul trecut au terminat pe primele 3 locuri în Liga 1 și vor reprezenta România în cupele europene, alături de Sepsi, nu se vor întâlni în primele etape, LPF evitând asta la tragerea la sorți.

Cele trei vor avea începuturi de sezon asemănătoare, cel mai greu duel fiind cu Rapid.

S-a tras la sorți țintarul Ligii 1 » Cum arată programul complet + Când începe sezonul 2022-2023
PROGRAM
S-a tras la sorți țintarul Ligii 1 » Cum arată programul complet + Când începe sezonul 2022-2023

Cum arată începutul de sezon pentru CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova

CFR Cluj, campioana ultimelor 5 sezoane, începe sezonul cu un derby, primind vizita Rapidului. Ulterior, urmează partide cu FCU Craiova (d), CS Mioveni (a), Chindia (d) și FC Botoșani (a).

Și FCSB va întâlni Rapid în startul sezonului, în etapa a doua. Primul meci din noul sezon va fi acasă, cu Universitatea Cluj. În etapa a 3-a, echipa roș-albastră se duelează cu FCU Craiova (a), urmând meciuri cu CS Mioveni (d) și Chindia (a).

CS Universitatea Craiova joacă în primul meci cu Sepsi, acasă, iar în etapa a doua merge pe terenul lui U Cluj. Urmează meciul cu Rapid (a), derby-ul cu FCU Craiova (d) și disputa cu CS Mioveni (a).

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, derby-uri în 3 etape

Cele trei mari rivale se vor întâlni în etapele 9, 10 și 11.

În etapa a 9-a se vor duela CFR Cluj și FCSB, echipe care s-au luptat pentru titlu în finalul sezonului trecut, iar etapa a 10-a programează meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova. Universitatea Craiova și FCSB se vor întâlni pe terenul oltenilor, în etapa a 11-a.

Cine va fi lider în Liga 1 după primele 5 etape?

CFR Cluj
FCSB
Universitatea Craiova
Altă echipă

VIDEO Marius Bilașco: „Cât timp perioada de transferuri e deschisă, ne putem aștepta și la plecări”

Citește și: 

Mai mulți bani pentru Liga 1 » Cum va arăta noul contract pentru drepturile TV + Cluburile pot obține un bonus

„Arnold” Stelea și-a arătat mușchii la tragerea programului Ligii 1 » Cum „s-a răzbunat” pe o bilă care i-a pus probleme lui Ilie Dumitrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
irr78
irr78  •  01 Iulie 2022, 18:59

Se agita anumite echipe care oricum sunt doar acolo,nu sa fim mai multi cu ele,doar mai numerosi.unele termima la 25 de pct de campiona,dsr au pretentii..noaptea mintiiii.

ipsilante
ipsilante  •  01 Iulie 2022, 18:54

Nimic nou sub soare! 1)-Transferurile se fac in ritm de melc, cu intarziere, asa incat, sa nu beneficiem de ele in tur, pentru ca nu prind pregatirea de vara. La CFR SE POATE! La noi, nu! 2)-deviza paguboasa a Stiintei a rams aceeasi, se pare. Nici un joc fara gol incasat! Si ne iese perfect si cu Balint! Ce ma mira este ca TOATA lumea (jucatori, staff, conducere), este multumita! "Sunt doar jocuri, de verificare!" ni se spune. Pai, la CFR nu sunt tot jocuri de verificare? Si nu iau goluri, desi au jucat cu adversari mai puternici! Din cate se vede, de la o posta, "pregatim" asiduu inca un sezon ratat! Ne-am specializat deja! Promitem ditamai placinta si, la sfarsit, ne multumim cu firimiturile. Cand analizezi lotul ca sa vezi ce-ti mai trebuie, doar atunci cand vine vacanta, e IMPOSIBIL sa poti aduce la timp, ce-ti lipseste. "Plombele" trebuie aduse inainte de a se pleca in pregatire, pentru a fi testate, antrenate, chiar integrate. Astfel vor fi apte la primul meci din sezon. La noi asta este un deziderat irealizabil. Suntem an de an intarziati si platim scump. Stiti cum se zice: desteptul invata din greselile altora, prostul, nici macar din ale lui... SUNT DEZAMAGIT de prea mult laudatii: Copil, Cartu, etc... SUNTEM VARZA! Batem pasul pe loc... Forza Craiova maxima!

observator_federal
observator_federal  •  01 Iulie 2022, 18:27

Reprezentantul LPF, Mircea Călin, a încurcat Universitatea Craiova cu U Cluj, și astfel Universitatea Craiova VA FI OBLIGATĂ oare(?) SĂ JOACE TOT CAMPIONATUL în urma echipelor sustemului? Incorect! Tragerile la sorți trebuie repetate! Ca să nu mai spun că nea ăla de la LPF, organizatorul extragerii, a atribuit "din burtă" Fcsbului numărul 4!?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează