FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Liga 1 din nou la TAS! CS U Craiova amenință FRF: "Atacăm dictatura AFAN"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 14:32

Decizia Comisiei de Recurs a FRF în cazul celor de la CS U Craiova vs. Ovidiu Dănănae, prin care este suspendat dreptul clubului la transferuri în următoarele două perioade de mercato, este contestată de olteni, care cred că aceasta este în contradicție cu regulamentele FRF. Aceștia vor face apel la TAS și sînt convinși că vor avea dreptate: "Vom lupta împotriva dictaturii AFAN". 

Site-ul formației din Liga 1 susține că în regulamentele FRF sînt stipulate clauzele care pot fi invocate de cluburi pentru a înceta unilateral contractul unui jucător.

"Una dintre ele prevede faptul că un club poate rezilia unilateral contractul unui jucător care a jucat în mai puțin de 10% din partidele oficiale din sezonul anterior, fără să fie suspendat sau accidentat", susține site-ul oltenilor.

Mai mult, șefii clubului susțin că nu s-au bazat doar pe această lege atunci cînd i-au rupt contractul lui Dănănae, ci au cerut și părerea Comisiei de Soluționare a Litigiilor în acest sens.

Răspunsul ar fi fost următorul: ”Clubul are baza legală pentru rezilierea contractului jucătorului”. De asemenea, oltenii aduc în discuție și faptul că jucătorul era plătit la zi, iar contractul încă n-ar fi fost rupt.

Citește întreg comunicatul celor de la CS U Craiova aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  15 Octombrie 2015, 09:29

poate ca decizia e cam dura, era suficienta o singura perioada de interdictie dar parca mi se pare foarte urata maniera de tratare a jucatorilor de catre toate cluburile din romania inclusiv steaua. se semneaza niste contracte cu anumite clauze si apoi jucatorii nu-si primesc banii, li se reduc salariile unilateral, li se reziliaza contractele si ce-i mai grav, unele intra in insolventa si le mai dau bani ciuciu, insolventa fiind de fapt o forma mafiota de a nu plati jucatorii. ma mira ca tocmai csu e lovita, parea echipa cu pile la federatie

938953349477675
Giovanni Kensselo  •  14 Octombrie 2015, 21:42

Cam astia sunt patriotii mititelului boovean Haide csu,

fancraiova
fancraiova  •  14 Octombrie 2015, 19:44

Eu astept desfiintarea acestei echipe care nu are nici o treaba vu adevarata Craiova

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close