FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

O echipă din Liga 1 încearcă să-l transfere pe Adi Popa: „Îl vrem. Are o relație bună cu antrenorul nostru”

Adi Popa s-a întors la FCSB vara trecută, dar evoluțiile sale nu au fost cele așteptate de finanțatorul Gigi Becali, care l-a ținut departe de primul „11”
Adi Popa s-a întors la FCSB vara trecută, dar evoluțiile sale nu au fost cele așteptate de finanțatorul Gigi Becali, care l-a ținut departe de primul „11”

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2020 07:13 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 09:09

Adi Popa (32 de ani, extremă dreapta), în prezent liber de contract, se antrenează cu FC Voluntari, iar ilfovenii speră ca fostul campion cu FCSB să continue sub comanda lui Mihai Teja (41).

Fotbalistul cu 22 de selecții în naționala României așteaptă și o ofertă din străinătate, dar nu exclude din start propunerea echipei care l-a curtat și la începutul anului.

Adi Popa, dorit de FC Voluntari

„Deocamdată, se antrenează cu noi. Vrem să rămână, însă nu pot spune mai multe acum. El are o relație bună cu Teja, care l-a primit la antrenamente. Rămâne de văzut și ceea ce-și dorește jucătorul”, a declarat Ioan Andone, președintele lui Voluntari, pentru GSP.ro.

Popa a marcat pentru FC Voluntari în amicalul disputat în urmă cu săptămână contra celor de la Metaloglobus (4-2), grupare din eșalonul secund.

FC Voluntari, victorie la debutul în noul sezon de Liga 1

FC Voluntari a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în prima rundă a noului sezon de Liga 1. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 12, printr-o lovitură de la 11 metri transformată de Mihai Căpățînă. Medieșenii s-au regrupat după pauză și au reușit egalarea în minutul 53, prin Sergiu Ciocan. Victoria Voluntariului a fost adusă de Igor Armaș ('68).

Primul meci a fost bun în condițiile date. La ce schimbări s-au făcut la noi vara aceasta, chiar este un rezultat îmbucurător. Totuși, încă e prea devreme să ne gândim la play-off, pentru că trebuie să ne întărim lotul în primul rând

Ioan Andone, președinte FC Voluntari

 Match preview: UTA Arad - FC Voluntari

Citește mai multe știri din Liga 1:

LIGA 1. Prima etapă, complet distrusă de arbitri! Cifrele sunt îngrozitoare: 7 erori majore, 6 gafeuri, 5 rezultate viciate!

Starul Ligii 1 n-a mai înscris de 10 luni și nu mai e dorit de nimeni!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close