FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

Contrele dintre LPF și FRF ating noi cote! Amenințări din cauza VAR: „Mergem la FIFA! E un război rece între noi”

Justin Ștefan, secretarul general al LPF
Justin Ștefan, secretarul general al LPF

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 12:04 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 13:41

Introducerea arbitrajului video în Liga 1 continuă să provoace tensiuni între Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal.

Justin Ștefan, secretarul general la LPF, acuză conducerea FRF pentru întârzierea implementării VAR în România și amenință că forul care conduce Liga 1 va merge la FIFA pentru a media disputa cu FRF.

„Dispozițiile Legii Sportului sunt clare. Cheltuielile de formare a arbitrilor sunt de partea FRF. Vom anunța o nouă persoană responsabilă VAR din partea arbitrilor, iar lucrurile se vor debloca, probabil, în zilele viitoare.

Pentru că nu ne place plimbarea asta continuă, ne vom adresa la FIFA ca să medieze această tărăgănare a situației. În momentul în care ne vom întâlni cu președinții de club, vom prezenta toată documentația și corespondența pe acest subiect, VAR-ul.

Dacă nu se va debloca situația, toată lumea știe cine a fost de vină!  E un război rece între noi și FRF! Însă trebuie stabilit cine este SUA și cine Uniunea Sovietică”, a declarat Justin Ștefan, potrivit Prosport.

VIDEO Justin Ștefan, speriat de declarațiile lui Burleanu: „Să nu cumva să ajungem să legăm redeschiderea stadioanelor de vaccinare!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Miză uriașă pentru FCSB și CFR Cluj! Titlul duce în play-off-ul Europa League

CFR Cluj cere un „moment zero” în fotbalul românesc! O adversară din Liga 1, direct vizată: „Gata cu derogările! Să nu mai joace în Liga 1”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  25 Februarie 2021, 17:57

Ar fi un mare dezastru introducerea Var! Arbitrii nu vor mai putea FURA! Fara hotie fotbalul romanesc, intra in coma! Clasamente halucinante! Fara prazari, militieni si echipa lui Gigica, in primele 5 locuri, nu se poate. Bine militienii au fost mentinuti in prima liga-liga florilor-cu misculante.

110146613198286
Gabi Simon  •  25 Februarie 2021, 15:58

Aceeasi porcarie si magarie si in fotbal ,exact ca in politica. Suntem o apa si-un pamint. Federatia si Liga pina nu vor fi conduse doar din fosti fotbalisti pina atunci sportul asta fa fi doar o afacere pentru bunastarea altor venetici. Asa si in politica pina in Ministere nu vor fi puse persoane cu calificarea exacta pe postul respectiv ,tara se va duce in jos ,sau va bate pasul pe loc

remarque
remarque  •  25 Februarie 2021, 14:34

unii sunteti Rusia si altii Ucraina. In rest sunteti la fel. Dar absolut la fel

Vezi toate comentariile (7)
Comentează