FOTBAL  »  Superliga  »  MUTĂRI PE BĂNCILE ECHIPELOR DIN LIGA 1

Liga 1 nu se dezminte » 4 antrenori noi înaintea etapei a 13-a

Selymes face parte din grupul celor 4 antrenori
Selymes face parte din grupul celor 4 antrenori "mutati" ca la sah de echipele din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 10:14

În săptămîna în care Manchester United celebrează 25 de ani neîntrerupţi cu Alex Ferguson pe bancă, Liga 1 schimbă 4 tehnicieni. Românii se pot consola totuşi cu gîndul că în Top 20 al longevităţii există şi doi antrenori reprezentativi: Mircea Lucescu (Şahtior) şi Cristi Pustai (Gaz Metan)

"Cariera la United a fost ceva magic pentru mine. Un basm care sper să continue atît timp cît mă voi simţi sănătos să practic meseria asta", spune Ferguson. Despre aceast "basm" Gazeta scrie azi în ediţia tipărită.

De acolo poţi afla ce iubeşte Sir Alex, cine îl dă afară din casă la ora 7 dimineaţa şi multe alte lucruri mai puţin ştiute despre un om cu o carieră fabuloasă.

Tg.Mureş - Maurizio Trombetta (29 septembrie 1962)

Antrenorul de 49 de ani s-a întors în România după un periplu de două sezoane prin Italia, acolo unde a stat pe banca "juniorilor" de la Reggina şi Torviscosa. De numele lui Trombetta se află una dintre cele mai răsunătoare performanţe ale echipei clujene, care a învins-o pe Roma cu 2-1 chiar pe stadionul Olimpico.

Chiar dacă a profitat de plecarea lui Andone de la Cluj, italianul nu a rămas mult la CFR, fiind demis după doar 4 luni, lăsînd echipa pe locul 4 în Liga 1 şi fără nici o şansă de calificare în primăvara europeană.

Tg.Mureş - Rapid (sîmbătă, ora 19.00, în direct pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO)

FC Braşov - Marius Şumudică (4 martie 1971)

Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori ai noului sezon din Liga 1, Marius Şumudică, a schimbat încă o echipă şi FC Braşov este cel mai nou club trecut în CV-ul tînărului antrenor, după Rocar, Dodu, Inter Gat, Progresul, Astra, Farul, Gloria, Rapid şi Kavala (Grecia).

Voinţa Sibiu - Braşov (sîmbătă, ora 14.00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO)

Sportul - Daniel Isăilă (29 iunie 1972)

Ocupanta locului 15 în Liga 1, Sportul Studenţesc, are din nou un antrenor oficial, Daniel Timofte făcînd interimatul în Regie după plecarea lui Gigi Mulţescu. Daniel Isăilă a semnat cu echipa lui Vasile Şiman, dar nu va putea sta pe bancă în următoarele două meciuri, din cauza suspendării de 3 etape.

Sportul - U Cluj (sîmbătă, ora 14.00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO)

Astra - Tibor Selymeş (14 mai 1970)

Mutările din prima ligă au continuat în această săptămînă cu instalarea lui Selymeş la conducerea formaţiei prahovene Astra, lăsîndu-i lui Trombetta locul său de la Tg.Mureş. Selymeş se întoarce la Ploieşti după doar două luni de cînd a fost demis de patronul Ioan Niculae.

Astra - Petrolul (sîmbătă, ora 19.00, în direct pe Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  05 Noiembrie 2011, 14:06

selimes va veni foarte curand la steaua. vad ca s-a antrenat bine ca sa fie un sclav...dupa ce a fost aruncat acum 2 luni ca un gunoi de la astra, acum se intoarce sa pupe poala...se califica la nivelul urmator, sa fie sclavul lui jiji...

cuibus
cuibus  •  05 Noiembrie 2011, 13:55

Sportul - U CLUJ se joaca duminica ziaristi de 0.0001 ban

losche
losche  •  05 Noiembrie 2011, 13:13
Postat de doru5 pe 05 Noiembrie 2011, 12:10

Cred ca nu ai inteles ce vrea sa spuna rticolul. Vrea sa spuna ca de aia santem in asa mare rahat. Si Manchester a avut sezoane dezastruoase dar nu s-au gandit sa-l demita pe Ferguson.

De ce? Realul a schimbat o gramada de antrenori in ultimii ani, insa la ei nu au loc comparatii de genu, noi o facem doar asa ca sa aratam cat de penibili suntem. Urmeaza sa ne uitam in oglinda si sa incepem sa radem de ce vedem acolo! Pai nu e normal, Manchester cam e un caz izolat, unde ai mai vazut pana acum comparatii la extreme? Pune cu un campionat mai aproape valoric, nu stiu, altceva, dar de saptamani bune, Manchester si Ferguson. Bine... Inteleg ce ai vrut sa imi zici, ai dreptate, am priceput ca de aia suntem asa "praf" dar se intampla si la case mult mai mari si ei nu stau sa isi taie singuri picioarele. Noi facem din pacate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează